Home Mazda Private Lease Private Lease Mazda3
 

Mazda3 Private Lease vanaf € 409,- per maand

Mazda3 Private Lease header

Stap in een nieuwe Mazda3 vanaf € 409,- per maand

Geniet van optimaal voordeel door te kiezen voor een Mazda3 en het Mazda Private Lease programma. U betaalt een vast bedrag per maand en rijdt in de splinternieuwe Mazda3 SKYACTIV-G 120 TS inclusief alle kosten.* Het enige wat u hoeft doen is te tanken. Wilt u het voordeel zelf ontdekken? Vraag gemakkelijk online uw offerte aan.

De nieuwe Mazda3

Een standaard zeer compleet uitgeruste auto, waarmee u geniet van optimaal comfort, veiligheid en rijplezier. De Mazda3 is net als de andere Mazda's uit de nieuwe modellen lijn ontworpen volgens het KODO - Soul of Motion design. Prachtige strakke lijnen omhullen een zuinige en effficiente SKYACTIV motor. Ontdek de Mazda3 zelf.

Met het Mazda Private Lease programma vanaf € 409,- is de Mazda3 standaard al rijk uitgerust. Uiteraard kunt u extra opties zoals een navigatiesysteem, metalliclak en parkeersensoren aan uw maandbedrag toevoegen.

Mazda Private Lease

U zoekt een volledig verzorgde auto waarmee u te allen tijde, dus ook privé, onbezorgd op weg kunt? Dan is het Mazda Private Lease Programma bij Van Dorst wellicht iets voor u. Want met onbezorgd bedoelen we ook echt het ontzorgen van uw mobiliteit. Private Lease is een financieringsvorm waarbij de verzekering en het onderhoud zijn inbegrepen. 

U zoekt een volledig verzorgde auto waarmee u te allen tijde, dus ook privé, onbezorgd op weg kunt? Dan is het Mazda Private Lease Programma wellicht iets voor u. Want met onbezorgd bedoelen we ook echt het ontzorgen van uw mobiliteit. Private Lease van Mazda betekent dat u maandelijks een bedrag betaalt waarin alles zit inbegrepen. Private Lease is dus inclusief afschrijving, rente, wegenbelasting, allriskverzekering, Europese pechhulp, bandenvervanging, reparaties én onderhoud.
  • 100% mobiel voor een vast bedrag per maand
  • U rijdt een nieuwe auto
  • Geen grote investering vooraf
  • Wel lease, geen bijtelling
  • Wij regelen het gewoon voor u
  • Alle service onder één dak
Uiteraard is het ook mogelijk om andere Mazda modellen te leasen met het Mazda Private Lease programma. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.
Prijs o.b.v. contract voor Mazda3, looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, bandenvervanging, wegenbelasting, allriskverzekering, pechhulp Europa, afleverkosten en BTW. Exclusief brandstof en metallic/mica lak. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere lopende acties.
Mazda3 hatchback 2015 voorzijde studio
Mazda3 sedan achterzijde
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.