Home Suzuki Private Lease

Suzuki All-inclusive

Suzuki All-inclusive
 

Alle kosten opgenomen in het maandbedrag met Suzuki All-inclusive

Houd al uw kosten rondom uw auto in de hand met het Suzuki Private Lease programma. Met Suzuki All-inclusive zijn alle kosten in het maandbedrag opgenomen behalve de brandstof. Zo weet u exact waar u aan toe bent en zorgen wij bij Van Dorst voor de rest. Zo geniet u van onze service en de betrouwbaarheid van het merk Suzuki. Wilt u graag een offerte ontvangen? Vraag hem hier aan.

Alles inclusief met Suzuki Private Lease

Op de brandstof na weet u met Suzuki All-inclusive dat alle kosten in het maandbedrag zijn opgenomen. Hierbij moet u denken aan de wegenbelasting, de verzekering en het onderhoud bij Van Dorst Suzuki. Heeft u een auto in te ruilen? Ook dat kan. Wij zorgen er voor dat u uw inruilwaarde terug krijgt en maken tegelijkertijd een passend All-inclusive contract.*

Suzuki All-inclusive is inclusief:
  • Wegenbelasting
  • All Riskverzekering
  • Pechhulp (EU)
  • Personen ongevallen inzittende verzekering
  • Vervangend vervoer bij schade
  • Reparatie, onderhoud, banden en onderdelen (winterbanden optioneel)
Tarieven zijn in euro’s per maand. Op basis van Private Lease, 48 maanden en 10.000 km per jaar. Inclusief maximale bonus/malus, exclusief brandstof. Maar inclusief BTW. Tarieven kunnen afwijken bij wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht.

Meer weten over Suzuki All-inclusive?

Voor vragen kunt u terecht bij uw verkoopadviseur van Van Dorst Suzuki in Breda of Oosterhout of Van Dorst Finance. Zij helpen u graag op weg. 

actie
Suzuki Celerio All-inclusive
Vanaf € 199,- per maand
Hij is splinternieuw, super zuinig en verrassend ruim! De nieuwe Suzuki Celerio rijdt u nu heel voordelig inclusief verzekering en onderhoud vanaf € 199,- per maand.
actie
Suzuki Swift All-inclusive
Vanaf € 269,- per maand
De nieuwe Suzuki Swift is sportief en elegant in één. Bij Van Dorst geniet u van nog meer voordeel op de nieuwe Swift met het Suzuki All-inclusive programma. Zo rijdt u voor een vast laag maandbedrag inclusief verzekering en onderhoud. U rijdt al in nieuwe Suzuki Swift vanaf € 269,- per maand.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.