Home Suzuki Private Lease Private Lease Suzuki Alto
 

Suzuki Alto All-inclusive vanaf € 189,- per maand

Suzuki Alto Celebration

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helaas...

De Suzuki Alto is niet meer leverbaar. Wees echter niet getreurd, hij heeft namelijk een waardige opvolger, de Celerio.


Klik hier voor meer informatie over de Suzuki Celerio Private Lease


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De stadsauto pur sang en in 2015 door de Consumentenbond Autogids uitgeroepen tot meest voordelige auto in zijn klasse. De Alto is voordelig in aanschafprijs, afschrijving, verzekering, brandstof en onderhoud. Wat wilt u nog meer? Voordelig rijden voor een vast bedrag per maand? Dat kan met het Suzuki All-inclusive programma. Zo least u privé al een Suzuki Alto vanaf slechts € 189,- per maand.

- Private Lease offerte aanvragen

Suzuki Private Lease

Wanneer u bij de aanschaf van uw nieuwe Alto kiest voor het Suzuki All-inclusive programma zitten hier de volgende zaken bij inbegrepen:
  • Regulier onderhoud
  • Wegenbelasting
  • All Riskverzekering
  • Personen ongevallen inzittende verzekering
  • Volledige fabrieksgarantie
  • Pechhulp
  • Vervangend vervoer bij schade
Met welke extra kosten krijg ik te maken?
Over onderhoud hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want dat zit bij het Suzuki All-inclusive programma inbegrepen. Op de brandstof na zijn alle kosten in het maandbedrag opgenomen. Zelfs de wegenbelasting, de verzekering en de service die u van Van Dorst gewend bent zijn bij deze prijs inbegrepen. Heeft u een auto die u graag wilt inruilen? Ook dat is geen probleem. U krijgt de inruilwaarde gewoon terug op de manier die u wenst.

Suzuki Alto All-inclusive

Uiteraard maken wij voor u graag een vrijblijvende gepaste offerte en is het het Suzuki All-inclusive programma ook mogelijk op andere Suzuki modellen. In samenspraak met ons kunt uw aanbetaling of inruil aanpassen. Zo maken wij de gepaste berekening voor u.

* Tarieven zijn in euro's per maand. Op basis van Private Lease, 48 maanden en 10.000 km per jaar. Inclusief maximale bonus/malus, exclusief brandstof. Maar inclusief BTW. Tarieven kunnen afwijken bij wijziging opties, looptijd, kilometrage en gewicht. Voor de algemene voorwaarden klik hier.
Alto celebration stad terras romantiek
Alto celebration interieur dashboard
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.