Home Suzuki Private Lease Private Lease Suzuki Celerio
 

Lease de nieuwe Suzuki Celerio vanaf € 199,- per maand

Private Lease Suzuki Celerio

Suzuki Celerio All-inclusive inclusief verzekering en onderhoud

Hij is splinternieuw, super zuinig en verrassend ruim. De nieuwe Suzuki Celerio rijdt u nu heel voordelig inclusief verzekering en onderhoud vanaf € 199,- per maand met het Suzuki All-inclusive programma bij Van Dorst. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan!

- Private Lease offerte aanvragen

Suzuki Private Lease

Een Suzuki Celerio in het Private Lease model bestaat uit de volgende Suzuki All-inclusive zaken:
  • Regulier onderhoud
  • Wegenbelasting
  • All Riskverzekering
  • Personen ongevallen inzittende verzekering
  • Volledige fabrieksgarantie
  • Pechhulp
  • Vervangend vervoer bij schade
Met welke extra kosten krijg ik te maken?
Over onderhoud hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want dat zit bij het Suzuki All-inclusive programma inbegrepen. Op de brandstof na zijn alle kosten in het maandbedrag opgenomen. Zelfs de wegenbelasting, de verzekering en de service die u van Van Dorst gewend bent zijn bij deze prijs inbegrepen. Heeft u een auto die u graag wilt inruilen? Ook dat is geen probleem. U krijgt de inruilwaarde gewoon terug op de manier die u wenst.

Het is tevens mogelijk om andere Suzuki modellen te leasen met het Suzuki All-inclusive Private Lease programma. Nieuwsgierig? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Uw inruilbedrag cashback op uw rekening

Rijdt u momenteel in een auto die u graag wilt inruilen? Dat kan uiteraard! U krijgt de waarde van uw auto dan direct na de aflevering van uw nieuwe Celerio op uw rekening gestort. Pinklaar!

Suzuki Celerio All-inclusive

Uiteraard maken wij voor u graag een vrijblijvende gepaste offerte en is het het Suzuki All-inclusive programma ook mogelijk op andere Suzuki modellen. In samenspraak met ons kunt uw aanbetaling of inruil aanpassen. Zo maken wij de gepaste berekening voor u.

* Tarieven zijn in euro's per maand. Op basis van Private Lease, 48 maanden en 10.000 km per jaar. Inclusief maximale bonus/malus, exclusief brandstof. Maar inclusief BTW. Tarieven kunnen afwijken bij wijziging opties, looptijd, kilometrage en gewicht. Voor de algemene voorwaarden klik hier.
Suzuki Celerio 2015 stad blauw zijkant
Suzuki Celerio 2015 interieur
Suzuki Celerio 2015 blauw voorzijde

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Suzuki Celerio? Maak online kennis, vraag uw offerte aan.

- Beleef de nieuwe Suzuki Celerio

Maak een verrassende proefrit

Maak met Suzuki een verrassende proefrit! Tijdens de proefrit ligt er een verrassing op de bijrijdersstoel voor u klaar. Lees hier alles over de actie en plan een proefrit!
Verrassend proefrit Suzuki
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.