Home Suzuki Private Lease Private Lease Suzuki Swift
 

Suzuki Swift All-inclusive vanaf € 269,- per maand

Suzuki Swift rood rijdend 2014

Een nieuwe Suzuki Swift voor een vast bedrag per maand inclusief onderhoud en verzekering

De nieuwe Suzuki Swift is sportief en elegant in één. Hij is bovendien nog zuiniger dankzij een DualJet-benzinemotor, die maar liefst 12% minder CO2-uitstoot produceert. Daarnaast is de Suzuki Swift de voordeligste zijn klasse. En bij Van Dorst geniet u van nog meer voordeel met het Suzuki All-inclusive programma. Met deze private lease vorm van Suzuki rijdt u voor een vast laag maandbedrag inclusief verzekering en onderhoud. Zo rijdt u al een in nieuwe Suzuki Swift vanaf € 269,- per maand.* 

- Private Lease offerte aanvragen

Alles inclusief met Suzuki Private Lease

Wanneer u kiest voor de Suzuki Swift in het All-inclusive programma zijn de volgende zaken hierbij ingebrepen:
  • Regulier onderhoud
  • Wegenbelasting
  • All Riskverzekering
  • Personen ongevallen inzittende verzekering
  • Volledige fabrieksgarantie
  • Pechhulp
  • Vervangend vervoer bij schade
Zijn er extra kosten waar ik rekening mee moet houden?
Over onderhoud hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want dat zit bij het Suzuki All-inclusive programma inbegrepen. Op de brandstof na zijn alle kosten in het maandbedrag opgenomen. Zelfs de wegenbelasting, de verzekering en de service die u van Van Dorst gewend bent zijn bij deze prijs inbegrepen. Heeft u een auto die u graag wilt inruilen? Ook dat is geen probleem. U krijgt de inruilwaarde gewoon terug op de manier die u wenst.

Het is tevens mogelijk om andere Suzuki modellen te leasen met het Suzuki All-inclusive Private Lease programma. Nieuwsgierig? Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Suzuki Swift All-inclusive

Uiteraard maken wij voor u graag een vrijblijvende gepaste offerte en is het het Suzuki All-inclusive programma ook mogelijk op andere Suzuki modellen. In samenspraak met ons kunt uw aanbetaling of inruil aanpassen. Zo maken wij de gepaste berekening voor u.

* Tarieven zijn in euro's per maand. Op basis van Private Lease, 48 maanden en 10.000 km per jaar. Inclusief maximale bonus/malus, exclusief brandstof. Maar inclusief BTW. Tarieven kunnen afwijken bij wijziging opties, looptijd, kilometrage en gewicht. Voor de algemene voorwaarden klik hier.
Suzuki swift blauw stadsauto rijdend
Suzuki Swift sport interieur
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.