Home Lexus Aankoopkeuring Lexus Breda
 

Aankoopkeuring van uw Lexus

Aankoopkeuring Lexus bij Van Dorst Breda

Een onafhankelijk rapport van uw mogelijke nieuwe auto

Extra zekerheid over uw Lexus is zo geregeld. Laat een aankoopkeuring doen bij Lexus Breda. Dit kan voor iedere aangeschafte Lexus.

Als u een Lexus koopt bij Lexus Breda wordt uw auto op vele punten gecontroleerd. Toch kan het zo zijn dat uw oog gevallen is op de Lexus van uw dromen bij een autobedrijf waar u deze zekerheid niet heeft. Auto's zitten vol met verfijnde techniek en vaak is aan de buitenkant niet zichtbaar of u er verstandig aan doet tot aankoop over te gaan. Ook bij een auto met geldige APK kunnen onderdelen aan vervanging toe zijn door slijtage!

Lage kosten

Wij bieden u een onafhankelijk technisch inzicht in de staat van de auto en controleren de kilometerhistorie zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. De auto wordt op maar liefst 20 punten gecontroleerd. 

Het werkt heel eenvoudig: u maakt een afspraak voor de aankoopkeuring bij Lexus Breda en wij zorgen voor een volledig ingevuld aankoopkeuringsformulier. De kosten voor deze aankoopkeuring bedragen slechts éénmalig € 79,- die u weer terugkrijgt wanneer u bij ons de onderhoudsbeurt(en) laat uitvoeren of geconstateerde gebreken door ons laat repareren.


- Download het aankoopkeuringsformulier met de voorwaarden.


Van Dorst gaat verder...

Hybrid Health Check

Lexus Hybrid aankoopkeuring Breda
Lexus loopt met de Lexus Hybrid Drive voor op zijn concurrenten. De combinatie tussen een benzinemotor en een elektromotor zorgt voor zuinige prestaties. Een groot deel van de Lexus modellen is met deze techniek voorzien. Al sinds 2004 produceert Lexus volledige Hybrid modellen.

Met de Hybrid Health Check controleren wij of alle techniek van de Lexus Hybrid Drive naar behoren werkt. Mocht het niet meer optimaal werken dan kunnen wij de noodzakelijke aanpassingen doorvoeren.

Meer informatie over de Lexus Hybrid Health Check vindt u hier.
actie
Maak een werkplaatsafspraak
Online een werkplaatsafpraak maken
Gemakkelijk en snel direct online uw werkplaatsafspraak maken via onze online planmodule.
actie
APK bij Van Dorst
Een APK kost bij Van Dorst altijd slechts €19,95 all-in. Plant u uw APK tegelijk met een onderhoudsbeurt, dan is uw APK in vrijwel alle gevallen zelfs geheel gratis. Plan nu zelf online uw APK-keuring in via onze site.
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.
Vind de occasion die bij u past via onze nieuwe online zoeker.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.