Home Lexus Demand more, Demand Lexus

Demand more, Demand Lexus

demand more, demand lexus
 

VAKMANSCHAP DOOR DE TAKUMI VAN LEXUS

Innovatie, een krachtig design en hoogwaardige service staan bij Lexus centraal. Lexus kan dit mogelijk maken met dank aan de Takumi. Dit zijn de meest ervaren vakmensen bij Lexus. Iedere Takumi is verantwoordelijk voor een onderdeel van het productieproces van een Lexus. Zij zorgen ervoor dat iedere Lexus voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.
takumi lexus

HET KRACHTIGE DESIGN VAN LEXUS

Alle Lexus modellen zijn voorzien van een krachtig design. Dit is mede te zien in de iconische grille, de koplampen en het interieur. Ieder detail is uiterst nauwkeurig ontwikkeld en afgewerkt. De Lexus wordt zelfs eerst met de hand geschuurd voordat de laatste laag zelfherstellende lak wordt aangebracht. Door het gebruik van aluminium, leer en hout krijgt iedere Lexus een extra luxe ‘touch’ mee.
design

ONTDEK ELEKTRISCH ZONDER STEKKER

Voor Lexus is rijcomfort net zo belangrijk als rijplezier. Daarom heeft Lexus de revolutionaire Lexus Hybrid Drive technologie ontwikkeld. De benzinemotor en de elektromotor wisselen elkaar af tijdens het rijden en als u afremt, wordt de accu automatisch opgeladen. Dit zorgt voor rijcomfort en rijplezier. Bovendien kunt u nu elektrisch rijden zonder een stekker te hoeven gebruiken.
elektrisch rijden

SERVICE VAN HET HOOGSTE NIVEAU

Lexus streeft er naar om Luxe te creëren voor iedere Lexus-rijder. Zo krijgt uw Lexus bij een reguliere onderhoudsbeurt een schoonmaak. Zowel het interieur als het exterieur worden schoongemaakt. Bovendien kunt u een ultieme proefrit maken in één van onze Lexus modellen. 48 uur lang kunt u genieten van een Lexus met de 48 hour test drive.
service
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.