Home Lexus Lexus Betaalplan

Lexus Betaalplan bij Van Dorst

Lexus Betaalplan
 

Exact weten waar u aan toe bent met het Lexus Betaalplan

U heeft een prachtige Lexus zien staan bij Van Dorst, maar u wilt niet gelijk al uw spaargeld gebruiken voor de aanschaf? Dat hoeft geen probleem te zijn met de mogelijkheden van het Lexus Betaalplan. Een overzichtelijk betaalplan waarmee voor een een vast bedrag per maand in een nieuwe of gebruikte Lexus kunt rijden. Financier uw Lexus bij Van Dorst en voorkom onvoorziene kosten. Vraag uw verkoopadviseur naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan.

- Bekijk nieuwe Lexus modellen

De zekerheid van een vast betaalplan

Weet exact waar u aan toe bent met het Lexus Betaalpan en houdt geld over voor andere zaken. U weet vooraf hoeveel u maandelijks gaat betalen tegen welke looptijd. Daarnaast staat ook de rente voor de gespreide betaling vast. U kunt bij de aanschaf van uw nieuwe Lexus een auto inruilen of een eerste aanbetaling doen om uw maandlasten te verlagen. U kunt ook gebruik maken van een slottermijn, wanneer u deze en alle termijnen aan het einde van de rit voldaan heeft, bent u de officiële eigenaar van uw Lexus. De auto is dan helemaal van u. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Stel een offerte op maat op en laat u adviseren door één van onze verkoopadviseurs. Hieronder nog een keer alle kenmerken van het Lexus Betaalplan op een rijtje.
  • Vaste looptijd
  • Vast maandbedrag
  • Vaste rente
  • In eerste instantie een huurkoop. Na betaling van alle termijnen is de auto volledig van u.
Wilt u meer informatie over het Lexus Betaalplan? Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden of bekijk de brochures over het Lexus Betaalplan en de Dienstenwijzer. Het aanbieden van een consumenten financiering is gebonden aan Europese en Nederlandse richtlijnen. Deze richtlijnen zijn opgesteld om u als consument te beschermen.

- Algemene voorwaarden Lexus Betaalplan - Dienstenwijzer
Op zoek naar een gebruikte Lexus? Vind de auto die bij u past via onze online zoeker.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.