Home Lexus NX 2018
 

De nieuwe Lexus NX

Lexus NX

Instappen en wegrijden in deze nieuwe mid-size crossover

Scherpe vormen en een zelfverzekerde houding dat is wat Lexus met de nieuwe NX wil uitstralen. Daarnaast belooft de NX uitmuntende rijprestaties. Hoe kan het ook anders met de vooruitstrevende Full Hybrid technologie en optimaal vermogen onder de motorkap. Maak kennis met de eerste mid-size crossover van Lexus die met een prachtig design, optimaal comfort en slimme innovaties uw hart sneller laat kloppen. Ziet u zichzelf al zitten in de nieuwe Lexus NX? Vraag hier uw proefrit aan.

De NX serie bestaat uit twee modellen de NX 300h en de NX 200t. Momenteel is alleen de NX 300h op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Hij staat voor u klaar bij Lexus Breda. Wanneer en of de Lexus NX 200t naar Nederland komt is nog onzeker. We willen u wel graag op de hoogte brengen van dit nieuwe NX model. Klik op de buttons hieronder en ontdek de nieuwe Lexus NX zelf.
v.a. € 53.295,-
actie
Bekijk de NX 300h
Bekijk de NX 300h
De nieuwe NX 300h. Een verrassend soepele en veelzijdige crossover, mede dankzij de Lexus Hybrid Drive met een gecombineerd vermogen van maar liefst 197 pk.
actie
Bekijk de NX 200t
Bekijk de NX 200t
De NX met een Turbo-motor. Dat is de NX 200t. Lees hier meer informatie of laat u inspireren door onze adviseurs.
Op zoek naar een gebruikte Lexus? Vind de auto die bij u past via onze online zoeker.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.