Home Mazda Fabrieksgarantie Mazda
 

Fabrieksgarantie op uw Mazda

Mazda6 2015 wagon veelzijdig bergen

Uitgebreide fabrieksgarantie bij aanschaf van uw Mazda

Bij de aanschaf van uw nieuwe Mazda wilt u exact weten waar u aan toe bent. Bij Van Dorst begrijpen wij dit maar al te goed. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent frabrieksgarantie van uw Mazda. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd op uw Mazda en op Van Dorst kunt vertrouwen. De Mazda fabrieksgrantie is er voor u. Wilt u meer weten of heeft uw vragen? Vraag het uw verkoopadviseur bij Van Dorst.

De voordelen van de Mazda fabrieksgarantie op een rijtje

  • De Mazda fabrieksgarantie is drie jaar geldig tot een maximum van 100.000 kilometer.
  • Twaalf maanden garantie vanaf de montagedatum op originele Mazda onderdelen, mits gemonteerd buiten de standaard garantiepriode, en accessoires.
  • Drie jaar Mazda-lakgarantie, ongeacht het aantal kilometers. Als zich gedurende deze periode enig probleem met de lak voordoet, wordt dit hersteld door de Mazda-dealer indien de fabrikant verantwoordelijk is voor de gebreken.
  • Twaalf jaar garantie tegen doorroesten van het plaatwerk van de carrosserie van binnenuit. 
  • Gratis Mazda Euro Service. Deze service biedt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar hulp bij pech, voor de deur of onderweg. Of het nu om mechanische of elektrische problemen gaat of om een aanrijding. 
Meer informatie over de Mazda fabrieksgarantie vindt u in het garantieboekje wat u bij aankoop van uw Mazda heeft gekregen. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze service adviseurs bij Van Dorst Mazda in Breda.

Optionele Mazda Plus Garantie

Naast de standaard Mazda fabrieksgarantie kunt u bij Van Dorst tevens terecht voor de aankoop van extra garantie.* Dit wil zeggen dat u na de drie jaar standaard fabrieksgarantie tot het einde van het 4e of het 5e jaar onbezorgd door kunt rijden tegen een gunstig tarief. Hierbij geldt geen kilometerbeperking en is uiteraard de Mazda Pechhulp inbegrepen.

Met de Mazda Plus Garantie bent u verzekerd van vrijwaring van onaangename reparatiekosten door heel Europa. U ontvangt hiermee garantie op alle onderdelen die noodzakelijk zijn voor het functioneren van uw Mazda. Weet exact waar u aan toe bent tegen een gunstig tarief. U hoeft overigens niet meteen te starten met de optionele Mazda Plus Garantie. Deze kunt u op ieder gewenst moment afsluiten. Wilt u meer informatie over deze aanvullende garantie van Mazda en de daarbij horende tarieven? Vraag het uw verkoopadviseur bij Van Dorst Mazda in Breda. U kunt contact met hem opnemen via onze vestigingspagina of door onderstaand formulier in te vullen. 

- Neem contact met ons op

Tarieven Mazda Plus Garantie

Kiest u voor 12 of 24 maanden extra garantie bovenop de standaard 3 jaar fabrieksgarantie? Hieronder een overizcht van de tarieven voor Mazda Plus Garantie

Model 12 mnd 24 mnd
Mazda 2 (incl. Bi-Fuel) € 220,- € 375,-
Mazda 3 € 245,- € 435,-
Mazda CX-3 € 245,- € 435,-
Mazda 3 MPS € 340,- € 605,-
Mazda 5 € 340,- € 605,-
Mazda 6 € 340,- € 605,-
Mazda MX-5 € 340,- € 605,-
Mazda CX-5 € 340,- € 605,-


Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.