Home Mazda Mazda6 2018
 

De nieuwe Mazda6

Mazda6 2018 Sedan en Sportbreak

KODO - Soul of Motion - een sterk gespierd en krachtig uiterlijk

Maak kennis met de nieuwe Mazda6. Mazda heeft de 6 voorzien van een sterk, fris en gespierd nieuw uiterlijk. Buiten dat is de Mazda6 uitgerust met een krachtig vermogen en een laag brandstofverbruik. Zakelijk gezien een zeer interessante auto voor u. Lange ritten zijn met deze auto zijn geen enkel probleem. En of u nu veel of weinig medepassagiers heeft het luxe interieur is lekker ruim en voorzien van de nieuwste functionaliteiten zoals een navigatie- en communicatiesyteem. Ziet u zichzelf al zitten in de nieuwe Mazda6? Maak een afspraak bij Van Dorst Breda en ervaar de nieuwe Mazda6 als Sedan of Sportbreak uitvoering.
v.a. € 31.290,-
actie
De nieuwe Mazda6 Sedan
De vernieuwde Mazda6 Sedan is luxueuzer, krachtiger en fraaier dan ooit. De gefacelifte Mazda6 staat nu in onze showroom. Makkelijk online een afspraak maken voor een proefrit of het aanvragen van een inruilvoorstel, bekijk de Mazda6 Sedan!
actie
Mazda6 Sportbreak
De nieuwe Mazda6 Sportbreak
Met een opgefrist uiterlijk gaat de veelzijdige en ruime nieuwe Mazda6 Sportbreak het gevecht met de concurrentie aan. Zelf de ruimte, de luxe en prestaties van de nieuwe Mazda6 ervaren? Plan een proefrit of kom langs in onze showroom.
Op zoek naar een gebruikte Mazda? Vind de auto die bij u past via onze online occasionzoeker.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.