Home Mitsubishi Eclipse Cross 2018

Mitsubishi Eclipse Cross

Eclipse Cross header
 

Inspirerend en onderscheidend

Mitsubishi introduceert eind 2017 een compleet nieuw model: de Mitsubishi Eclipse Cross. De opvallende verschijning is een compacte SUV met een coupé-achtige daklijn en optimale connectiviteit. De scherpe lijnen, een dynamische houding en Mitsubishi's nieuwe designtaal zijn slechts enkele van de zaken waarmee de volledig nieuwe Eclipse Cross zich onderscheidt.  Binnenkort kunt u hem bewonderen in onze showroom!
v.a. € 29.490,-

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross heeft een all-wheel control technologie die de rijervaring een stuk aangenamer en rustgevender maakt. Dit model benadrukt zijn dynamische stijl en vormgeving door zijn strakke lijnen. Aan het einde van het jaar is de Eclipse Cross te bewonderen in de showroom van Van Dorst Mitsubishi Bergen op Zoom.  

Download de brochure

voorkant achterkant eclipse cross

Interieur van de Eclipse Cross

Het interieur van de Eclipse Cross is dynamisch en sportief. Het dashboard is voorzien van zilveren metalen frame en het zwart met zilveren uiterlijk zorgt voor een verfijnd interieur. Met zijn dunne display audio en de Head Up Display, geeft de futuristische cockpit een gevoel van opwinding voor de bestuurder in het voertuig.

Het model heeft maximale bagageruimte en de zitstoelen op de achterbank zijn voorzien van veel beenruimte. Deze auto is dan ook ideaal voor de bestuurder die houdt van een sportieve en ruime auto. 

interieur eclipse cross

Kenmerken van de Eclipse Cross

De 4,4 meter lange Eclipse Cross is voorzien van een benzinemotor en een elektronisch gestuurd AWD-systeem. Dit systeem zorgt voor grip en balans in de bochten en het juiste reactievermogen bij natte, droge of gladde omstandigheden. Tevens heeft het model een smartphone link display audio system, een Touchpad Controller en een Hoofdscherm waarmee u gemakkelijker en veiliger verschillende soorten informatie kan verwerken en interpreteren.

Wilt u een proefrit maken in dit model van Mitsubishi?
Hou onze website in de gaten en kom eind dit jaar naar Van Dorst Bergen op Zoom voor een proefrit. 

achterkant eclipse cross
voorkant eclipse cross
zijkant eclipse cross
4405mm
 
2670mm
 
1685mm
 
1805mm
 
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.