Home Nieuwe website

Welkom op het compleet nieuwe VanDorst.nl

Nieuwe website VanDorst.nl
 
Fijn dat u er bent en van harte welkom! Dit is de compleet vernieuwde website van Van Dorst Automotive. Was u bekend met onze vorige website? Of bent u nieuw op VanDorst.nl? In beide gevallen kunt u vanaf nu genieten van nog meer informatie die op fraaiere en veel uitgebreidere wijze aan u wordt getoond, denk aan informatie, foto's en video's. En vanaf heden via een veel snellere site die u nu ook nog eens voor uw tablet en smartphone is geoptimaliseerd.

Noviteiten op het nieuwe VanDorst.nl

Aangezien wij uiteraard trots zijn op de lancering van onze nieuwe site willen we graag de mogelijkheid aangrijpen om een aantal nieuwe of sterk verbeterde/aangepaste onderdelen van het nieuwe VanDorst.nl extra onder de aandacht te brengen.

  • Gemakkelijk en overzichtelijk navigeren via de nieuwe menubalk die altijd met uw pagina mee loopt. U kiest hierbij gemakkelijk voor het merk van uw voorkeur, voor occasions (direct voorzien van de actuele voorraad per model) of één van onze overige diensten.
  • De website is responsive, wat inhoud dat hij geoptimaliseerd is voor desktop, tablet en smartphone, onafhankelijk van welk platform u gebruikt.
  • 'Snel naar' menu in de rechterbovenhoek die u in staat stelt snel te navigeren naar de meest belangrijke pagina's op onze site.
  • Sidebar. Met de handige sidebar op iedere pagina kunt u snel in contact met ons komen. U vindt hier bijvoorbeeld aanvraagformulieren voor een proefrit of offerte, of kunt hier een contactformulier invullen. De formulieren verschijnen altijd bovenaan de pagina, waar u dan ook automatisch terecht komt. U hoeft dus niet meer te zoeken.
  • Een compleet nieuwe occasionzoeker. Via de nieuwe occasionmodule kunt u nog makkelijker en bovendien sneller in ons actuele aanbod gebruikte auto's kijken. Het zoekmenu aan de zijkant van de pagina stelt u in staat continu uw voorkeuren aan te geven. De detailpagina geeft u meer informatie over de auto van uw interesse dan ooit tevoren. En ook hier, u kunt gemakkelijk een proefrit aanvragen of kiezen voor het aanvragen van een offerte- of inruilvoorstel. Beknopte informatie van een auto loopt altijd met u mee in de actieve menubalk. In de rechter zijkant kunt u bewaarde auto's terugvinden, kunt u auto's vergelijken of de laatste reeds door u bekeken auto's terugvinden.
  • Handige online werkplaats planner waar u gemakkelijk en snel een afspraak bij één van onze vestigingen maakt. Ook via uw tablet en smartphone.
  • Weblog. Met het nieuwe Blog brengen we u op de hoogte van nieuws rondom onze merken en onze bedrijven. Maar daarnaast ook veel informatie die voor u belangrijk is als automobilist.
  • Geïntegreerde klantensite, Mijn.VanDorst.nl. Op Mijn Van Dorst kunt u zelf inloggen met inlognaam en wachtwoord en uw gegevens inzien die bij ons van u bekend zijn. U kunt uw voorkeuren wijzigen, inzien wanneer uw auto voor een APK keuring moet komen en gemakkelijk direct een afspraak in één van onze werkplaatsen inplannen. Heeft u al een inlog? Bezoek dan uw eigen klantensite. Nog geen inlog, vraag ernaar bij uw vestiging of maak hem zelf aan op Mijn.VanDorst.nl
  • Overzichtelijke actiepagina. Op de speciale actiepagina ziet u alle acties die we op dat moment bij onze bedrijven hebben. Bekijk de actiepagina en vraag de juiste info op via een online formulier, of kom langs in één van de vestigingen om van een actie gebruik te maken.
  • Compleet vernieuwde zoekfunctie. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Gebruik dan de loep in de rechterbovenhoek. Hier kunt u een term invullen van hetgeen u naar op zoek bent. De resultatenpagina geeft u procentueel aan hoe goed de pagina bij uw zoekopdracht aansluit. Klikken en u heeft de juiste info direct voor uw neus. 

Zoals u kunt lezen is het bijna te veel om op te noemen. De site is echt volledig nieuw en voorzien van veel meer functies en informatie voor u. Wij gaan er dan ook vanuit dat u net zo blij bent met deze nieuwe VanDorst.nl als wij dat zijn.

Feedback

Uiteraard hebben wij alle grootst mogelijke zorg proberen te geven aan de informatie die op deze nieuwe site staat vermeldt. Zowel in teksten als in foto's en video's. Toch kan het zo zijn dat er foutjes op onze site staan, of dat links naar bepaalde pagina's of items niet werken. Wanneer dit het geval is en u loopt hier tegenaan, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons hiervan op de hoogte brengt. Uw feedback kan onze site verder verbeteren. 

Heeft u een probleem geconstateerd, werkt er iets op onze site niet of niet goed, mist u bepaalde essentiële informatie of heeft u een algemene opmerking over de website, reageer dan via [email protected] en we zullen uw reactie/opmerking/vraag/feedback direct oppakken en verwerken. Natuurlijk kunt u ookj het nieuwe contactformulier gebruiken voor uw reactie. Bedankt voor uw medewerking. 
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.
Vind de occasion die bij u past via onze nieuwe online zoeker.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.