BOVAG Garantie

BOVAG garantie bij Van Dorst

Kies voor zekerheid, kies voor een gebruikte auto bij Van Dorst

Betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie, dat is waar het BOVAG-keurmerk voor staat. Eigenschappen die één op één aan onze dienstverlening toe te wijzen zijn. Het zal u dan ook niet verbazen dat Van Dorst al jaren een vertrouwd BOVAG-bedrijf is. Zekerheden die u een veilig gevoel geven bij de aanschaf van een occasion. De voorwaarden van de BOVAG garantie zijn opgesteld in samenwerking met én goedgekeurd door de ANWB en de Consumentenbond.

BOVAG occasion garantie

Al onze leveringen en werkzaamheden gebeuren onder strikte BOVAG-voorwaarden. Op een Van Dorst occasion krijgt u daarom van ons dan ook standaard 6 maanden BOVAG Garantie*. De auto moet hierbij wel een verkoop waarde hebben van meer dan € 4.500,- of indien het aankoopbedrag minder bedraagt dan € 4.500,- maar wél meer is dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.

Uiteraard kunt u de standaard 6 maanden BOVAG Garantie (tegen meerprijs) ook uitbreiden met een extra 6 of 18 maanden. Zo bent u 12 of wellicht zelfs 24 maanden verzekerd van een zorgeloze occasion. 
Naast 6 maanden garantie bij de aanschaf heeft u ook 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud. Tijdens BOVAG garantiewerkzaamheden wordt op passende wijze in uw vervoersbehoefte voorzien. U krijgt daarnaast gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling bij een geschil over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden BOVAG. Hier leest u de garantiebepalingen voor het BOVAG-garantiebewijs.

Mocht u een jonge occasion bij ons aanschaffen dan kan het zijn dat deze nog is voorzien van fabrieksgarantie. In dat geval blijft deze uiteraard geldig tot het einde van de garantietermijn. Onze verkoopmedewerkers kunnen u hier, voor de occasion van uw keuze, meer informatie over verstrekken.

*mits anders staat omschreven in de advertentie van de geadverteerde auto.

actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod gebruikte auto's bekijken. Vind de occasion die u zoekt!
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.
Vind de occasion die bij u past via onze nieuwe online zoeker.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.