Home Occasions Garantie Lexus Select
 

Lexus Select

Lexus Select Garantie

Garantie voor uw gebruikte Lexus

Lexus is bij uitstek een auto om ook gebruikt te kopen. Een Lexus blinkt immers uit in duurzaamheid en kwaliteit. In de alom gerespecteerde J.D. Power onderzoeken op het gebied van klantentevredenheid en storingsgevoeligheid komt Lexus keer op keer overtuigend uit de bus. Experts kunnen bovendien bevestigen dat Lexus automobielen zonder problemen extreem hoge kilometrages weten te behalen.

Bij Lexus Van Dorst Breda is een exclusief gebruikte auto programma beschikbaar onder de naam Lexus Select. Dit programma biedt u een uitstekende manier om te genieten van alle unieke ervaringen die het merk Lexus u te bieden heeft. Met een gebruikte auto uit het Lexus Select Occasions programma kiest u voor de zekerheid van een nieuwe auto. Deze zorgvuldig geselecteerde gebruikte auto's hebben de volgende kenmerken:

  • 24 maanden Lexus Select garantie
  • Standaard voorzien van nieuwe APK
  • Gecontroleerde kilometerstand
  • 1 jaar gratis Lexus Pechhulpservice 
  • 360 Graden-check (technische- en optische controle van exterieur, interieur, techniek en carrosserie)

Een gebruikte Lexus is een duurzame investering. Dat is ook voor de tweede of derde eigenaar een plezierige gedachte. Kortom, met een Lexus Select occasion rijdt u als nieuw.

Red Carpet Treatment
Uiteraard geniet u na de aanschaf van een gebruikte Lexus ook van de vele voordelen waarvan iedere Lexus-rijder mag genieten. Red Carpet Treatment is daar zeker één van. Als Lexus-rijder vinden wij dat u moet kunnen genieten van onbezorgd rijplezier en comfort vandaar ook dat u altijd recht heeft op deze premium service van Lexus. Meer informatie over Red Carpet Treatment leest u hier.

Direct een occasion zoeken of heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de Lexus Select garantie, dan kunt u altijd terecht bij één van onze verkoop- of serviceadviseurs. Zij staan voor u klaar en zullen u waar mogelijk voorzien van de antwoorden op al uw vragen.

Nu u weet met welke garanties wij u op pad sturen wilt u wellicht direct op zoek naar passende gebruikte Lexus van Van Dorst Lexus Breda. We makkelijk het u gemakkelijk. Klik op onderstaande button en u kunt direct gaan zoeken in ons ruime aanbod Lexus Occasions. Plan gemakkelijk een proefrit in of vraag een offerte aan. We zien u graag in onze showroom aan de Crogtdijk 52 in Breda verschijnen. De koffie staat altijd voor u klaar!

- Bekijk hier ons ruime aanbod Lexus occasions
actie
Bekijk alle Lexus modellen
Bekijk alle Lexus modellen
Van Dorst levert u uiteraard het hele gamma aan Lexus modellen. Op onze Lexus pagina vindt u alle informatie van alle verschillende modellen en uitvoeringen.
Op zoek naar een gebruikte Lexus? Vind de auto die bij u past via onze online zoeker.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.