Home Occasions Garantie Toyota Plus Occasions

Het Toyota Plus Occasions

Toyota Plus Occasions garantiepakket op uw gebruikte Toyota bij Van Dorst
 

Toyota Plus Occasions

Van Dorst biedt u graag veel zekerheid bij de aanschaf van een gebruikte Toyota. Niet alleen worden ze met de grootst mogelijke zorg voor u klaargemaakt, zijn ze voorzien van gegarandeerde kilometerstanden en een volledig bekend onderhoudshistorie, heeft u pechhulp door heel Europa, ook gaat u naar huis met een auto voorzien van uitstekende garantietermijnen. 

Tot 24 maanden garantie

De kwaliteit van onze hybride auto’s is ongeëvenaard. Daarom kunt op een Toyota Plus hybride occasion tot 24 maanden garantie krijgen. Omdat een gebruikte Toyota minstens zo goed is als een nieuwe krijgt u tot wel 12 maanden garantie op niet hybride Toyota's. Al onze  is officieel BOVAG gecertificeerde bedrijven waardoor u met alle mogelijke zekerheden de beste hybride occasion koopt. Dus mocht u, binnen de gestelde garantietermijn met een onverwachte reparatie worden geconfronteerd aan uw hybride Toyota, dan wordt deze kosteloos verholpen. Normale slijtage en het gebruikelijke onderhoud vallen uiteraard niet onder deze garantie.

Nieuwe APK bij aflevering

Als uw Toyota Plus occasion een APK moet krijgen (bij auto’s ouder dan 4 jaar),voorziet Van Dorst uw occasion, op het moment van afleveren, van een nieuwe APK zodat u hier weer 12 maanden lang niet naar om hoeft te kijken.

24/7 Pechhulp in heel Europa

Iedere koper van een Toyota occasion bij Van Dorst heeft de zekerheid dat hij/zij bij pech onderweg of een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze Toyota pechhulp. En dat in vrijwel heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp door de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden / 15.000 km. Na iedere onderhoudsbeurt bij Van Dorst wordt de Pechhulp Service weer verlengd voor een periode van van 12 maanden / 15.000km, ongeacht hoe oud uw Toyota is!

Gecontroleerde kilometerstand

Bij elke Nederlands geleverde Toyota wordt de kilometerstand nauwkeurig gecontroleerd met het Tellerrapport van het RDW. Hiermee bent u verzekerd van een correcte kilometerstand. Daarnaast zal uw Toyota dealer de onderhoudshistorie controleren door middel van het serviceboekje en/of het werkplaatssysteem.

Direct een occasion zoeken of heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van hetgeen u op deze pagina gelezen hebt? Dan kunt u altijd terecht bij één van onze Toyota vestigingen. Zowel onze verkoopadviseurs als serviceadviseurs kunnen al uw vragen beantwoorden.

Nu u weet met welke garanties wij u op pad sturen, wilt u wellicht direct op zoek naar passende gebruikte Toyota van Van Dorst. We makkelijk het u gemakkelijk. Klik op onderstaande button en u kunt direct gaan zoeken in ons ruime aanbod Toyota Occasions. Plan gemakkelijk een proefrit in of vraag een offerte aan. We zien u graag in onze showroom verschijnen!

- Bekijk hier ons ruime aanbod Toyota occasions
Toyota Approved Used Programme
actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod gebruikte auto's bekijken. Vind de occasion die u zoekt!
Op zoek naar een gebruikte Toyota? Vind de auto die bij u past via onze online occasionzoeker.
actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod gebruikte auto's bekijken. Vind de occasion die u zoekt!
actie
Een proefrit bij u thuis of op het werk?
Een proefrit bij u thuis of op het werk?
Heeft u een overvolle agenda op uw werk of een simpelweg te weinig vrije tijd? Wilt u wel graag uw mogelijke nieuwe auto ervaren? Van Dorst biedt u de ideale oplossing: de Proefrit aan Huis. U hoeft niet naar onze showroom toe te komen, wij komen naar u toe!
actie
Inruilwaarde bepalen
Inruilwaarde bepalen
Wat is uw eigen auto waard? Wij weten dat deze vraag bij u leeft en willen u graag een antwoord hierop geven. In vijf simpele stappen weet u snel waar u aan toe bent.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.