Home Occasions Garantie Toyota Garantiepakket
 

Het Toyota Garantiepakket

Toyota Garantiepakket op uw gebruikte Toyota bij Van Dorst

Zekerheid voor u en uw Toyota

Van Dorst biedt u graag veel zekerheid bij de aanschaf van een gebruikte Toyota. Niet alleen worden ze met de grootst mogelijke zorg voor u klaargemaakt, zijn ze voorzien van gegarandeerde kilometerstanden en een volledig bekend onderhoudshistorie, ook gaat u naar huis met een auto voorzien van garantie. 

Op al onze Toyota occasions bent u met het Toyota Garantiepakket verzekerd van vele fijne, onbezorgde kilometers. Het Toyota garantiepakket biedt u namelijk de volgende zaken:

  • NAP (Nationale Auto Pas) gecontroleerde kilometerstand
  • 6 maanden BOVAG Garantie*
  • Nieuwe APK bij aflevering
  • Gratis Pechhulp in heel Europa


Om u iets meer inzicht te geven in deze garanties hebben we ze hieronder verder voor u uitgewerkt.

NAP (Nationale Auto Pas) gecontroleerde kilometerstand

Bij elke Nederlands geleverde auto controleren wij de kilometerstand aan de hand van het NAP-systeem. Daarnaast controleren we de onderhoudshistorie door middel van het serviceboekje en/of het centrale werkplaats-systeem. Met het Nationale Auto Pas rapport (tellerkaart) weet u exact waar u aan toe bent. De tellerkaart wordt meegeleverd bij uw occasion.

6 maanden BOVAG Garantie*

Al jarenlang is BOVAG een begrip in Nederland als het gaat om garantie. Ook als u bij Van Dorst een occasion koopt profiteert u van de zekerheid die een BOVAG Garantie u biedt. U kunt bij Toyota's jonger dan 10 jaar (die minder dan 150.000 kilometer hebben gereden) de BOVAG Garantie zelfs verlengen naar 12 maanden voor slechts € 95,-

Nieuwe APK bij aflevering

Wanneer uw occasion toe is aan de wettelijk verplichte APK (bij auto's ouder dan 4 jaar), zal uw Van Dorst dealer uw occasion, op het moment van afleveren, voorzien van een nieuwe APK zodat u hier weer 12 maanden lang niet naar om hoeft te kijken.

Gratis Pechhulp in heel Europa

Iedere koper van een Toyota occasion bij Van Dorst heeft de zekerheid dat hij/zij bij pech onderweg of een ongeval, 24 uur per dag, zeven dagen per week kosteloos wordt geholpen door onze Toyota pechhulp. En dat in vrijwel heel Europa. Hiermee bieden wij u een vergelijkbare service als de ANWB Pechhulp door de Wegenwacht. Onze Pechhulp service geldt voor een periode van 12 maanden / 15.000 km. Na iedere onderhoudsbeurt bij Van Dorst wordt de Pechhulp Service weer verlengd voor een periode van van 12 maanden / 15.000km, ongeacht hoe oud uw Toyota is!

* BOVAG garantie is van toepassing op Toyota occasions met een consumentenverkoopprijs van meer dan € 4.500,-. Soms krijgt u onder de € 4.500 toch garantie: als de aankoopprijs meer is dan 35 % van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

Direct een occasion zoeken of heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van hetgeen u op deze pagina gelezen hebt? Dan kunt u altijd terecht bij één van onze Toyota vestigingen. Zowel onze verkoopadviseurs als serviceadviseurs kunnen al uw vragen beantwoorden.

Nu u weet met welke garanties wij u op pad sturen, wilt u wellicht direct op zoek naar passende gebruikte Toyota van Van Dorst. We makkelijk het u gemakkelijk. Klik op onderstaande button en u kunt direct gaan zoeken in ons ruime aanbod Toyota Occasions. Plan gemakkelijk een proefrit in of vraag een offerte aan. We zien u graag in onze showroom verschijnen!

- Bekijk hier ons ruime aanbod Toyota occasions
actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod gebruikte auto's bekijken. Vind de occasion die u zoekt!
Op zoek naar een gebruikte Toyota? Vind de auto die bij u past via onze online occasionzoeker.
actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod gebruikte auto's bekijken. Vind de occasion die u zoekt!
actie
Een proefrit bij u thuis of op het werk?
Een proefrit bij u thuis of op het werk?
Heeft u een overvolle agenda op uw werk of een simpelweg te weinig vrije tijd? Wilt u wel graag uw mogelijke nieuwe auto ervaren? Van Dorst biedt u de ideale oplossing: de Proefrit aan Huis. U hoeft niet naar onze showroom toe te komen, wij komen naar u toe!
actie
Inruilwaarde bepalen
Inruilwaarde bepalen
Wat is uw eigen auto waard? Wij weten dat deze vraag bij u leeft en willen u graag een antwoord hierop geven. In vijf simpele stappen weet u snel waar u aan toe bent.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.