Home Occasions Garantie Suzuki Select Occasions
 

Suzuki Select Occasions

Suzuki Select Occasions

Een Suzuki occasion bij Van Dorst: betaalbaar en alle denkbare zekerheid!

Wij achten de kans groot dat u net als ons, geen unlimited budget heeft bij de aanschaf van een auto. Uw budget is dus vaak bepalend voor de keuze van een gebruikte auto. Kiezen voor Suzuki Select Occasions bij Van Dorst in Breda en/of Oosterhout is kiezen voor verrassend betaalbaar autorijden. U bent dan verzekerd van kwaliteit, uitstekende garanties, goede service en een ruim aanbod.

Suzuki Select Occasions zijn maximaal 72 maanden oud en hebben maximaal 80.000 km op de klok staan. Een Suzuki Select Occasion is altijd volgens Suzuki-voorschriften onderhouden en is dus in tiptop conditie. Een auto die bovendien alle vertrouwde Suzuki-voordelen biedt, zoals zuinig met brandstof, hoge betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten.

Suzuki Select Occasions bieden nog veel meer voordelen

Wanneer u bij ons een gebruikte Suzuki koopt met Suzuki Select Occasion garantie, dan heeft, u als u de garantie en het onderhoud bij één van onze Suzuki-vestigingen laat uitvoeren (als hiervan afgeweken wordt, dient dit in overleg met de leverende dealer te gebeuren), recht op het volgende:
  • 12 maanden garantie (volgens BOVAG-voorwaarden).
  • 14 dagen omruilgarantie. Doen zich in die periode technische problemen voor die wij niet kunnen oplossen, dan mag u de auto omruilen voor een andere beschikbare Suzuki Select Occasion (mits uw auto in dezelfde conditie verkeert als bij aflevering).
  • Een APK die nog minimaal 12 maanden geldig is.
  • Een onderhoudsbeurt voor aflevering.
  • De Nationale AutoPas, waardoor de werkelijke kilometerstand gegarandeerd is.
  • Een volledig gereinigd interieur en exterieur.
  • Een overzicht van de historie van de auto, zowel qua kilometrage als qua onderhoud.
  • Gratis Suzuki Mobiliteit Service voor Suzuki Select Occasions tot maximaal 200.000 km op de kilometerteller en Select Occasions van andere merken die niet ouder zijn dan tien jaar en tot maximaal 150.000 km, als het onderhoud en de noodzakelijke reparaties om uw mobiliteit te kunnen garanderen bij de Suzuki-dealer worden uitgevoerd. De Mobiliteit Service biedt 24 uur per dag, zeven dagen in de week hulp bij pech onderweg in heel Europa.

Kom langs in onze showroom

Mocht u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen hebben over de aanschaf van een gebruikte Suzuki, of de garanties die u hierbij krijgt, dan kunt u altijd terecht bij één van onze Suzuki vestigingen. Zowel onze verkoopadviseurs als de serviceadviseurs kunnen u al uw vragen beantwoorden.

Nu u weet met welke garanties wij u op pad sturen wilt u wellicht direct op zoek naar passende gebruikte Suzuki van Van Dorst. We makkelijk het u gemakkelijk. Klik op onderstaande button en u kunt direct gaan zoeken in ons ruime aanbod Suzuki Occasions. Plan gemakkelijk een proefrit in of vraag een offerte aan. We zien u graag in één van onze Suzuki showrooms (Breda of Oosterhout) verschijnen. De koffie staat altijd voor u klaar.

- Bekijk hier ons ruime aanbod Suzuki occasions
actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod gebruikte auto's bekijken. Vind de occasion die u zoekt!
Op zoek naar een gebruikte Suzuki? Vind de juiste auto via onze online occasionzoeker.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.