Home Onderhoud Accessoires & onderdelen

Accessoires & onderdelen bij Van Dorst

Accessoires & Onderdelen
 
Wanneer u uw auto nog verder wilt personaliseren, kies dan voor accessoires van Van Dorst. Naast cosmetische aanpassingen hebben we ook een breed scala aan additionele accessoires die het leven met uw auto nog aangenamer maken. Denk hierbij onder andere aan fietsendragers, dakdragers en trekhaken.

Wanneer u een klein onderdeel zelf wilt vervangen, of meer informatie wilt hebben over een specifiek onderdeel, ook dan staan we graag voor u klaar. Lees hier meer over bijvoorbeeld accu's, ruitenwisserbladen en het verversen van olie. Uiteraard staan onze vakkundige mensen van onze werkplaatsen altijd voor u klaar om u verder te adviseren over onderdelen of deze professioneel te vervangen.

Alles online
Op onze site leest u niet alleen meer informatie, ook kunt u gemakkelijk online direct uw werkplaatsafspraak maken, vind u overzichten van onderhoudsprijzen voor uw auto, of vraagt u direct online een offerte op maat voor onderhoud en/of reparatie voor uw auto aan.

We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Welkom bij Van Dorst!
actie
Maak een werkplaatsafspraak
Online een werkplaatsafpraak maken
Gemakkelijk en snel direct online uw werkplaatsafspraak maken via onze online planmodule.
actie
Voor uw veiligheid
Voor uw veiligheid
Het is het enige contact tussen uw auto en het wegdek, uw banden. Zorg ervoor dat u de juiste banden monteert en dat u ze tijdig vervangt. Onze service adviseurs weten exact welke banden geschikt zijn voor uw auto.
actie
Wissel tijdig uw banden
Wissel tijdig uw banden
U kiest voor veiligheid, u kiest voor winterbanden. Zorg echter wel voor een tijdige wissel van zomerbanden naar winterbanden en andersom.
actie
De juiste trekhaak voor uw auto
De juiste trekhaak voor uw auto
Een aanhanger, caravan of fietsendrager achter uw auto monteren? Wij adviseren u graag over de juiste trekhaak voor uw auto.
actie
Airco controle
Een airco in de auto zorgt naast verkoeling voor het onttrekken van vocht, waarmee aangeslagen autoruiten to het verleden behoren. Bij Van Dorst weten we alles over airconditioning in uw auto. Twijfelt u over de werking van uw airco en wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Kom dan langs in onze vestiging om een gratis airco controle uit te laten voeren.
actie
Banden & Velgen
Banden & Velgen
Banden zijn er voor uw veiligheid en velgen voor de fraaie looks van uw auto. Een onmisbare combinatie. Meer informatie over banden en velgen leest u op onze speciale 'banden en velgen'-pagina.

Denk o.a. aan winterbanden, bandenspanningcontrole, bandenwissel, online bandenkiezer en lichtmetalen velgen.
actie
Fietsendragers
Fietsendragers
Uw fietsen veilig van A naar B vervoeren doet u met een fietsendrager van Van Dorst. Laat u door ons de juiste dragers voor uw fietsen adviseren.
actie
Voorkom vervelende geurtjes
Vervang op tijd uw interieurfilter
Wist u dat er gemiddeld zo'n 300 kubieke meter buitenlucht per uur door het interieurfilter stroomt? Vervang daarom op tijd uw interieurfilter om vervuilde lucht en stoffen tegen te gaan.
actie
Ververs tijdig uw olie
Ververs tijdig uw olie
Tijdig uw olie verversen is noodzakelijk voor het in conditie houden van uw motor. Onze serviceadviseurs weten welke olie voor uw auto benodigd is en adviseren u hier graag over.
actie
Van Dorst Service Card
Zorgeloos rijplezier
Is uw auto bij Van Dorst Automotive in onderhoud, dan geniet u van de voordelen die de Van Dorst Service Card u biedt. Van Dorst Automotive beloont u graag voor het in ons gestelde vertrouwen en gaat verder...
actie
Controleer of vervang uw accu
Controleer of vervang uw accu
Bijna niets is vervelender dan met een lege accu komen te staan. Voorkomen is beter dan genezen. Laat uw accu daarom tijdig controleren of vervangen.
actie
Verbeter uw zicht
Verbeter uw zicht
Goed zicht is essentieel voor veilig autorijden. Vervang daarom tijdig uw ruitenwissers.
actie
Lees meer over velgen
Lees meer over velgen
Uw auto personaliseren doet u met de keuze van de juiste accessoires. Een set lichtmetalen velgen zal uw auto op de juiste manier verfraaien.
Bij Van Dorst betaalt u altijd het vaste lage tarief van € 19,95 voor uw APK.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.