Toyota's Top Accessoires

Toyota accessoires bij Van Dorst

Maak uw Toyota helemaal af, naar eigen smaak!

Met de originele accessoires van Toyota maakt u uw auto naar eigen wens stijlvoller, uniek en praktischer. Deze originele onderdelen hebben uitgebreide beproevingen en controles doorstaan waardoor zowel kwaliteit als betrouwbaarheid in alle situaties gegarandeerd wordt.

Welk model Toyota u ook heeft, voor elk model van alle generaties zijn er passende accessoires. Accessoires die speciaal op uw auto zijn afgestemd.


Voordelen Toyota accessoires:

  •  Speciaal afgestemd op uw eigen Toyota 

  •  Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaar onder alle omstandigheden 

  •  Garantie tot 3 jaar of 100.000 km 

  •  Uitstekend advies en montage door uw Van Dorst vestiging

Dak dragers

Toyota Transport Dakdragers

Op vakantie, sporten of een weekendje weg? Voor welke gelegenheid dan ook, de Toyota transportaccessoires bieden uitkomst. Denk hierbij aan dakdragers, skiboxen, dakkoffers, fietsendragers en trekhaken voor net dat beetje extra laadcapaciteit. Natuurlijk ook aantrekkelijk geprijsd!

Fietsendragers

Toyota Transport Fietsendrager

Neem uw fiets overal mee naar toe met een fietsendrager speciaal voor uw Toyota. Vervoer gemakkelijk en veilig tot wel vier fietsen tegelijk. Of u nu een mountainbike, stadsfiets of een omafiets heeft, alles kan mee. Zelfs uw e-bike neemt u makkelijk mee op pad. 

De meeste fietsendragers monteert u eenvoudig op uw trekhaak. Heeft u nog geen trekhaak? Vergeet deze dan niet bij de aanschaf van uw fietsendrager.

Audio, navigatie en entertainment

Toyota interieur

Geniet onderweg van nog meer comfort met hoogwaardig audio-, navigatie- en in-car entertainmentsystemen.
Zo verbindt u eenvoudig uw mobiele telefoon met uw auto om handsfree inkomende gesprekken aan te nemen of uw favoriete muziek te beluisteren. Maak ook het navigeren naar uw bestemming nog makkelijker!

Bagagenet

Toyota Transport bagagenet
U organiseert uw bagage het best met accessoires speciaal ontworpen voor uw bagageruimte. Deel de ruimte optimaal in met scheidingswanden, creëer de ideale plek voor de hond, bescherm de laadvloer of vervoer uw bagage veilig met een bagagenet.

Styling

Toyota Styling

Geef prioriteit aan uw eigen wensen met Toyota's originele styling accessoires. Elk afzonderlijk accessoire voldoet aan een behoefte. Combineer ze slim en maak uw Toyota uniek.

Van comfortabele lederen bekleding tot lichtmetalen velgen, robuuste vloermatten en elegante details als dorpellijsten en andere sieraccenten.

Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.