Lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen

Verfraai uw auto. Kies zelf uw velgen.

Uw auto customizen doet u met één van de meest populaire accessoires, lichtmetalen velgen. Bij Van Dorst kiest u de velgen die bij u én uw auto passen. U geeft uw auto hiermee een moderner en sportiever uiterlijk.

Naast het feit dat het het uiterlijk van uw auto verbeterd is het ook goed voor het behoud van uw banden. Wanneer u namelijk kiest voor zomerbanden met een set velgen, dan is het behoud van de kwaliteit van uw banden beter gewaarborgd. Tevens bespaart u daarmee omslagkosten aangezien het goedkoper is om een velg waar al een band omheen zit te wisselen dan om een volledige set banden op reeds bestaande velgen om te laten slaan.

Kom naar uw Van Dorst vestiging!

Van Dorst heeft een groot aanbod aan lichtmetalen velgen. Of het nu gaat om 15 inch velgen, 19 inch of bijvoorbeeld velgen voor winterbanden, Van Dorst heeft voor u altijd de beste aanbieding. Uw service adviseur kan u hier alles over vertellen. Kom daarom naar uw Van Dorst vestiging!
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
actie
Banden & Velgen
Banden & Velgen
Banden zijn er voor uw veiligheid en velgen voor de fraaie looks van uw auto. Een onmisbare combinatie. Meer informatie over banden en velgen leest u op onze speciale 'banden en velgen'-pagina.

Denk o.a. aan winterbanden, bandenspanningcontrole, bandenwissel, online bandenkiezer en lichtmetalen velgen.
actie
Wissel tijdig uw banden
Wissel tijdig uw banden
U kiest voor veiligheid, u kiest voor winterbanden. Zorg echter wel voor een tijdige wissel van zomerbanden naar winterbanden en andersom.
actie
Voor uw veiligheid
Voor uw veiligheid
Het is het enige contact tussen uw auto en het wegdek, uw banden. Zorg ervoor dat u de juiste banden monteert en dat u ze tijdig vervangt. Onze service adviseurs weten exact welke banden geschikt zijn voor uw auto.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.