Ruitenwisserbladen

Ruitenwisserbladen bij Van Dorst
Of je ze nu ruitenwissers, ruitenlikkers, ramenlappers of wis-wassers noemt, dat maakt niet uit. Feit blijft dat ruitenwisserbladen essentieel zijn voor goed zicht en daarmee uw veiligheid onderweg.

Een ruitenwisserblad is een zogenaamd slijtage gevoelig onderdeel. Daarmee wordt bedoelt dat de bladen tijdens het gebruik slijten en dat ze geregeld gecontroleerd en tijdig vervangen dienen te worden. Ook is zijn ruitenwisserbladen gevoelig voor beschadiging. Denk hierbij aan het uitdrogen door warm weer of vastvriezen bij vorst. 

Trekken uw ruitenwissers strepen, of maken ze een hoog piepend geluid? Dan zijn uw ruitenwisserbladen zeer waarschijnlijk aan vervanging toe. Los van het feit dat ze niet goed schoonmaken of geluid produceren, kunnen ze ook nog eens uw ruit beschadigen. 'Rijdt niet door met versleten ruitenwissers' is één van de beste adviezen die we u kunnen geven.

Op tijd vervangen

  • Voorkom onveilige situaties door verminderd zicht
  • Voorkom beschadigingen aan uw ruit
  • Wij controleren gratis uw huidige ruitenwisserbladen
  • Wij vervangen gratis uw nieuwe ruitenwisserbladen
  • 'Klaar terwijl u wacht' - service
  • Originele onderdelen

Kies voor originele ruitenwisserbladen

Voor optimale prestaties van uw ruitenwissers is het belangrijk om gebruik te maken van originele ruitenwisserbladen.

Veilig
Originele ruitenwisserbladen zijn speciaal voor uw auto ontworpen en maken daardoor net zo goed schoon bij hogere snelheden als bij lagere.

Beter zicht
Omdat een origineel ruitenwisserblad speciaal is ontworpen naar de vorm van de voorruit is er een betere drukverdeling van het rubber. Hierdoor wordt een beter wisresultaat behaald.

Kwaliteit
Door de juiste vorm van de ruitenwisser is ook het geluid van de veegbeweging tot een minimum teruggebracht. Zowel het veeggeluid als eventueel 'suizen' van de bladen door wind is bij originele onderdelen flink gereduceerd.

Duurzaam
Bij de productie van originele ruitenwisserbladen zijn van een hoge kwaliteit rubbers gemaakt waardoor deze vele malen lager mee gaan dan universele bladen.

Kom langs in één van onze werkplaatsen om uw ruitenwissers door onze professionele monteurs te laten controleren en eventueel direct te laten vervangen. Dan kunt u snel weer veilig en met goed zicht op weg.
Bij Van Dorst betaalt u altijd het vaste lage tarief van € 19,95 voor uw APK.
actie
Controleer of vervang uw accu
Controleer of vervang uw accu
Bijna niets is vervelender dan met een lege accu komen te staan. Voorkomen is beter dan genezen. Laat uw accu daarom tijdig controleren of vervangen.
Remschijven
actie
Remschijven
Remschijven
Ontzettend belangrijk voor de veiligheid van u en uw passagiers. Zie er op toe dat uw remschijven in goede conditie zijn; een noodstop komt soms onverwacht! Lees hier bij Van Dorst meer informatie over remschijven
actie
Ververs tijdig uw olie
Ververs tijdig uw olie
Tijdig uw olie verversen is noodzakelijk voor het in conditie houden van uw motor. Onze serviceadviseurs weten welke olie voor uw auto benodigd is en adviseren u hier graag over.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.