Home Onderhoud Aircoservice Mitsubishi aircoservice

Mitsubishi aircoservice

Mitsubishi Van Dorst Bergen op Zoom
 

Frisse, schone en gezonde lucht met de Mitsubishi aircoservice

Uw airconditioning is wellicht belangrijker dan u denkt! Naast dat de airconditioning zorgt voor verkoeling in het interieur, draagt het ook bij aan uw gezondheid. De vers aangevoerde lucht wordt door het interieurfilter gefilterd op schadelijke stoffen zodat u gezonde lucht inademt. Ook onttrekt de airconditioning vocht aan de lucht in het interieur. Hierdoor beslaan uw ramen niet, waardoor u overal goed zicht heeft en u zich veilig in het verkeer kunt begeven. Omdat een airconditioning door het gebruik vochtig wordt van binnen, kan het een broedplaats zijn van schimmels. Die veroorzaken op hun beurt vieze geurtjes en een ongezonde lucht. Zo kan de lucht in uw auto tot 6x schadelijker zijn dan de buitenlucht. Daarnaast verliest een airconditioning koudemiddel, waardoor de werking afneemt. U kunt daar nu iets aan doen! Kom naar Van Dorst Bergen op Zoom voor de Mitsubishi airco service om niet alleen van een werkende, maar ook van een schone airconditioning te kunnen genieten. Maak direct een afspraak met uw Mitsubishi bij Van Dorst Bergen op Zoom!

Airco controle

Voor: € 19,95

Komt u langs voor de aircocheck, dan controleren we uw airconditioning op het koelend vermogen door onder andere de exacte temperatuur op te meten. Ook wordt er gekeken of uw aircosysteem vrij is van lekkages. Daarnaast controleren wij de staat van het interieurfilter; u wilt immers niet dat de schone lucht door een vervuild filter naar binnen komt. Zo weet u precies hoe uw airconditioning er aan toe is!

Plan uw airco controle in
Mitsubishi Airco check Van Dorst

Airco reinigingsservice

Voor: € 39,-

Als uw airco vervuild is, kunnen wij deze reinigen door middel van een ozon-behandeling van uw ventilatie- en aircosysteem. Zonder schadelijke biocide worden vervuilingen uit het systeem gehaald en wordt de lucht letterlijk geklaard. Zo worden onaangename geuren verwijdert,  worden allergische reacties veroorzaakt door schimmel voorkomen en wordt het interieur verfrist. Daarnaast controleren wij uiteraard ook de werking van de airconditioning. Kortom; een schone en gezonde lucht is het resultaat.

Plan uw airco reinigingsservice in
Aircoreinigingsservice Van Dorst Mitsubishi Bergen op Zoom

Full aircoservice

Van: € 129,95
Voor: € 99,-

Een full aircoservice betekent een grote onderhoudsbeurt voor uw aircosysteem. U krijgt dus de hele aircocheck, daarnaast een reiniging van het systeem en als extra ook nog het eventueel aanvullen van koudemiddel! Zo kan uw airco er weer helemaal tegenaan.

Plan uw Full aircoservice in
Airco onderhoud Mitsubishi Van Dorst

Van Dorst Service Card

Is uw Mitsubishi in onderhoud bij Van Dorst en bent u dus in het bezit van een Van Dorst Service Card? Dan profiteert u! De Van Dorst Service Card biedt u vele voordelen, waaronder een gratis zomercheck en een gratis airco controle! Daarnaast wordt er onder meer ook gratis ruitenwisservloeistof, koelvloeistof en motorolie bijgevuld. Bent u benieuwd geworden naar alle voordelen die de Service Card u biedt?


Lees meer over de Van Dorst Service Card
Gratis Airco controle Van Dorst Service Card
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.