Home Onderhoud Aircoservice Suzuki Aircoservice

Suzuki Aircoservice

Suzuki Airco controle Van Dorst
 

Gezonde en verkoelende lucht in uw Suzuki

Een goed functionerende airconditioning zorgt voor verkoeling en zuivere lucht in uw Suzuki. Frisse en schone lucht is wel zo fijn, zeker met het mooie weer. Om er zeker van te zijn dat uw airco goed blijft werken adviseren wij om de airconditioning van uw Suzuki regelmatig te laten controleren. Kom langs bij uw Van Dorst-vestiging of maak direct online een afspraak!

Airco check

Voor: € 19,50

Het is belangrijk dat u het airco- en ventilatiesysteem van uw Suzuki regelmatig laat controleren. Wie kan dat beter dan uw eigen Suzuki-dealer Van Dorst? Wij controleren voor u alle basis-onderdelen van de airconditioning. Daarnaast controleren wij ook de kwaliteit van het interieurfilter. Het interieurfilter zorgt ervoor dat alle lucht gefilterd wordt op schimmels en bacteriën, zodat de lucht in uw Suzuki fris en gezond blijft.

Plan uw airco check in
Suzuki Baleno Airco inspectie

Airco reinigingsservice

Van: € 49,50
Voor: € 39,-

Een gezonde lucht in uw Suzuki is uitermate belangrijk. De lucht in uw auto kan namelijk tot maar liefst 6x zo onzuiver zijn als de buitenlucht. Om er voor te zorgen dat uw airco- en ventilatiesysteem compleet gereinigd wordt kunt u gebruikmaken van de aircoreinigingsservice. Dit betekent dat het aircosysteem grondig gereinigd wordt met behulp van ozon. Nat het gebruik van deze ozon-behandeling krijgt uw Suzuki ook een geurbehandeling en wordt natuurlijk ook de werking van het systeem geïnspecteerd.

Plan uw airco reinigingsservice in
Airco reiniging geurbehandeling Suzuki

Airco servicebeurt

Van: € 129,-
Voor € 99,-

Een complete aircoservicebeurt wordt uitgevoerd volgens de strenge voorschriften van de STEK (STichting Emissiepreventie Koudetechniek). Het airco onderhoud bestaat uit:
  • Vullen van het aircosysteem
  • Vacumeren van het aircosysteem
  • Recyclen van het koudemiddel
  • Aircoreinigingsservice
  • Airco controle

Plan uw airco servicebeurt in
Suzuki Vitara airco onderhoud airservicebeurt

Van Dorst Service Card

Is uw Suzuki in onderhoud bij Van Dorst en bent u dus in het bezit van een Van Dorst Service Card? Dan profiteert u! De Van Dorst Service Card biedt u vele voordelen, waaronder een gratis zomercheck en een gratis airco controle! Daarnaast wordt er onder meer ook gratis ruitenwisservloeistof, koelvloeistof en motorolie bijgevuld. Bent u benieuwd geworden naar alle voordelen die de Service Card u biedt?


Lees meer over de Van Dorst Service Card
Van Dorst Service Card
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.