Home Onderhoud Aircoservice Toyota aircoservice

Toyota aircoservice

Van Dorst Toyota Aircoservice
 

Verkoeling én frisse lucht, wel zo fijn!

Een goed werkende airco zorgt voor verkoeling en frisse lucht in uw Toyota. Schone lucht is daarbij natuurlijk wel zo prettig. Om er zeker van te zijn dat uw airco goed blijft werken adviseren wij om jaarlijks uw airco- en ventilatiesysteem te laten controleren. In iedere airco ontstaan na verloop van tijd bacteriën, micro-organismen en schimmels. Deze zorgen voor een onzuivere lucht en een onaangename geur. Daarom dient het interieurfilter van uw Toyota om de 30.000 kilometer vervangen te worden. Maak direct een afspraak om uw Toyota van een aircoservice te voorzien bij uw Van Dorst-vestiging!

Airco controle

Voor: € 19,95,-

Om de werking van uw airco te kunnen waarborgen wordt uw airconditioning gecontroleerd op de volgende punten:
  • De kwaliteit van het interieurfilter
  • De conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp
  • De conditie van de condensor
  • Het functioneren van de airconditioning in de auto
Plan uw airco controle in
Toyota Airco check

Airco reiniging

Van: € 59,95
Voor: € 39,-

De lucht in uw auto kan tot 6x zo onzuiver zijn als de buitenlucht! Om er voor te zorgen dat uw airco- en ventilatiesysteem wordt schoongemaakt van alle schimmels en bacteriën kunt u de airconditioning van uw Toyota laten reinigen. Wij gebruiken ozon om uw aircosysteem te reinigen. Dit wordt ook in ziekenhuizen gebruikt om operatiekamers te reinigen. Na het gebruik van de ozon-behandeling krijgt uw Toyota ook een geurbehandeling. Naast de reiniging en geurbehandeling wordt ook de werking van de airco gecontroleerd. De voordelen van de airco reinigingsservice zijn:
  • Voorkomt ademhalingsproblemen
  • Verwijdert onaangename geuren
  • Draagt bij aan uw gezondheid
  • Voorkomt allergische reacties
  • Verfrist het interieur
Plan uw airco reiniging in
Aircoreinigingsservice Van Dorst Toyota

Airco onderhoud

Van: € 129,95
Voor: € 99,-

Een aircosysteem is gevuld met koudemiddel, dat door de compressor rondgepompt wordt in het systeem. Na verloop van tijd kan de airco zijn werking verliezen doordat het systeem koudemiddel verliest. U kunt dit vergelijken met het drukverlies in een band. Bij Van Dorst raden we u aan de airco van uw Toyota periodiek te laten controleren. Indien blijkt dat de airco koudemiddel verloren heeft, kan het volledige systeem opnieuw afgevuld worden. Het afvullen van de airco bedraagt € 99,-. Deze prijs is exclusief eventuele reparaties en nieuwe onderdelen.

Plan uw airco onderhoud in
Van Dorst Toyota Airco onderhoud

Van Dorst Service Card

Is uw Toyota in onderhoud bij Van Dorst en bent u dus in het bezit van een Van Dorst Service Card? Dan profiteert u! De Van Dorst Service Card biedt u vele voordelen, waaronder een gratis zomercheck en een gratis airco controle! Daarnaast wordt er onder meer ook gratis ruitenwisservloeistof, koelvloeistof en motorolie bijgevuld. Bent u benieuwd geworden naar alle voordelen die de Service Card u biedt?


Lees meer over de Van Dorst Service Card
Gratis Airco controle Van Dorst Service Card
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.