Home Onderhoud Banden

De juiste banden bij Van Dorst

Bandenservice bij Van Dorst
 

'Denkt u aan de bandjes?'

Het is het enige contact tussen uw auto en de weg waarop u onderweg bent, uw autoband. Daarom vinden wij het belangrijk om u op een juiste wijze te adviseren over de banden van uw auto. Onze uitgebreide bandenservice staat bekend om z'n transparante werkwijze. U ontvangt, in tegenstelling tot veel andere aanbieders, te allen tijde een all-in prijsopgave; inclusief de- en monteren van de banden, balanceren, nieuw ventiel, afvalbeheersbijdrage en BTW. Wanneer u zelf niet alles weet op het gebied van banden en niet bekend bent met bandenmaten, belastingindex of snelheidssymbolen, vraag één van onze service adviseurs dan om advies.

Kies uw nieuwe banden

Volledige bandenservice

Veiligheid van u en uw passagiers staat voorop. Daarom is het van groot belang dat de banden van uw auto van goede kwaliteit zijn en dat ook blijven. Wanneer uw banden dusdanig versleten zijn en u met te weinig profiel de weg op gaat zorgt dit voor verhoogd risico op ongelukken/ongemakken. Het regelmatig controleren van uw banden, zoals het profiel en de bandenspanning, is dan ook van groot belang.

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Twijfelt u over de kwaliteit van uw banden, wilt u uw bandenspanning of profieldiepte laten controleren, of is het tijd voor nieuwe banden, dan staan onze service adviseurs voor u klaar om u het juiste advies te geven. 

Gemak betekent ook dat we u snel, voortijdig en transparant van informatie voorzien. U vindt  op onze website veel informatie en advies over zomer- en winterbanden, over het juiste wisselmoment, maar ook advies over bijvoorbeeld bandenspanning en het gebruik van sneeuwkettingen. Wilt u uw wielen extra aandacht geven, dan bent u natuurlijk voor lichtmetalen velgen bij ons aan het juiste adres. Ook hiervoor hebben wij een online module waar u zelf de juiste velgen kunt selecteren en eventueel in combinatie met nieuwe banden ook direct kunt laten monteren.
actie
Wissel tijdig uw banden
Wissel tijdig uw banden
U kiest voor veiligheid, u kiest voor winterbanden. Zorg echter wel voor een tijdige wissel van zomerbanden naar winterbanden en andersom.
actie
Veilig onderweg
Veilig onderweg
Bij temperaturen lager dan 7 graden is bewezen dat winterbanden beter presteren dan zomerbanden. Heeft u nog geen winterbanden, kies daar dan nu voor. Wij adviseren u graag de juiste banden.
actie
Lees meer over velgen
Lees meer over velgen
Uw auto personaliseren doet u met de keuze van de juiste accessoires. Een set lichtmetalen velgen zal uw auto op de juiste manier verfraaien.
actie
Voor uw veiligheid
Voor uw veiligheid
Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk om regelmatig uw bandenspanning te controleren. Wist u dat uw bandenspanning ook het verbruik van uw auto negatief beïnvloed?
actie
Nader toegelicht
Nader toegelicht
Inzicht in de eigenschappen van uw banden? Het sinds 2012 verplichte Europese Bandenlabel geeft u alle informatie over de veiligheid van de band van uw keuze.
actie
Voor uw eigen veiligheid
Voor uw eigen veiligheid
Gaat u op wintersportvakantie? Houd dan rekening met het eventueel verplicht zijn van sneeuwkettingen. Wij hebben de juiste kettingen voor uw auto.
actie
Voor uw veiligheid
Voor uw veiligheid
Het is het enige contact tussen uw auto en het wegdek, uw banden. Zorg ervoor dat u de juiste banden monteert en dat u ze tijdig vervangt. Onze service adviseurs weten exact welke banden geschikt zijn voor uw auto.
actie
Een absoluut kwaliteitsproduct
Een absoluut kwaliteitsproduct
Bij Van Dorst adviseren we YOKOHAMA banden, gebaseerd op de jarenlange ervaring met het merk en de intensieve samenwerking met onze merken Toyota, Lexus & Suzuki. In onze vestigingen worden de YOKOHAMA banden toegepast als belangrijkste eerste montage banden.
actie
Bandreparatie
Band repareren of vervangen?
U staat aan de kant van de weg met een lekke band. Erg vervelend, maar wat nu? Bij Van Dorst helpen we u graag snel weer op weg. Op deze pagina geven wij u inzicht over het veilig repareren of vervangen van uw lekke band. Maak direct uw werkplaatsafspraak!
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.