Home Onderhoud Banden Michelin

Michelin: Veiligheid onder alle weersomstandigheden

Michelin Banden Van Dorst
 

Een icoon onder de banden

Sinds de oprichting van Michelin is de missie van het bedrijf erop gericht om de mobiliteit van personen en goederen te bevorderen. Het merk is actief in meer dan 170 landen en is goed voor een productie van maar liefst 260 miljoen banden. Michelin mag zich dus met recht een ervaren merk noemen. Ook onze monteurs zijn zeer bekend met het merk Michelin en hebben jarenlange ervaring met het monteren van deze banden.

ANWB Bandentest

De ANWB voert regelmatig  inspecties uit. Zo heeft de organisatie ook diverse banden van Michelin. De testresultaten delen wij uiteraard graag met u. Klik op de betreffende band om het testresultaat te bekijken.

Michelin ANWB Bandentest          Michelin Latitude ANWB bandentest          Michelin Pilot Sport ANWB bandentest Michelin Primacy ANWB Bandentest         
actie
Uw persoonlijke klantensite
Uw persoonlijke klantensite
Met Mijn.VanDorst.nl kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak maken. Maar u heeft hiermee ook zelf de regie over de gegevens die van u bij ons bekend zijn. Bent u verhuisd of zijn u persoonsgegevens gewijzigd? U kunt het zelf gemakkelijk aanpassen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.