Home Onderhoud Banden Winterbanden Winterbanden Lexus
 

Winterbanden voor uw Lexus

winterbanden

Winterbandenaanbieding of bandenwissel?

Bij temperaturen lager dan 7 ºC adviseren wij bij Van Dorst winterbanden. Dit zorgt voor een betere veiligheid en verhoogd rijcomfort. De remweg wordt korter onder koude en winterse omstandigheden. Gaat u met uw auto op wintersport, let dan op. In Oostenrijk, Tsjechië, Finland, Duitsland, Slowakije en Zweden zijn winterbanden verplicht. Kies nu voor winterbanden en maak gebruik van onze scherpe tarieven voor een set winterbanden voor uw Lexus. 

U heeft al winterbanden?
Wanneer u reeds beschikt over winterbanden, is het belangrijk deze tijdig te laten wisselen. Maak een afspraak in onze werkplaats voor het uitvoeren van deze wissel. Het maakt hierbij niet uit of uw banden bij ons in opslag zijn of dat u deze meebrengt vanuit huis. U kunt uw bandenwissel gemakkelijk online zelf inplannen via de online werkplaatsplanner.

Onze scherp geprijsde winterbandensets

Bekijk alle prijzen in de bandenmodule. Eén overzicht van de modellen van Lexus met alle prijzen voor losse banden, banden met stalen velgen, maar ook lichtmetalen velgen met banden.

Bekijk alle prijzen van Lexus winterbanden


Mocht uw model er niet bij staan of heeft u een afwijkende bandenmaat, dan kunnen we u uiteraard ook gewoon verder helpen. Neem voor een op maat gemaakte offerte contact op met één van onze service adviseurs.

Kies uw eigen cadeau

Wanneer u een set van vier winterbanden bij ons aanschaft ontvangt u van ons een cadeautje. 
  • Half jaar gratis opslag in bandenmotel

Prijzen zomer/winterbandenwissel (per set van vier banden incl. TPMS)

  • Monteren bij aanschaf - Inclusief
  • Wielen wisselen bij groot onderhoud - € 39,-
  • Wielen wisselen per keer - € 59,-
  • Banden verwisselen op bestaande wielen - € 89,-
  • Wielen reinigen (indien nodig) - € 10,-
  • Opslag per half jaar - € 35,-

Yokohama W.drive

Alle prijzen van de winterbandensets zijn gebaseerd op het monteren van de Yokohama W.drive band. Deze winterband is recent getest door de ANWB en heeft de hoogste waardering van vier sterren behaald in de Grote ANWB Winterbandentest 2015. Uiteraard hebben wij het testrapport voor u beschikbaar.

- Bekijk het ANWB Yokohama W.drive testoordeel

In de video hiernaast kunt u zien wat de Yokohama W.drive zo uniek maakt en waarom deze zo goed scoort in zowel droge (koude), natte en gladde omstandigheden. 

* VDA klantprijs is per set incl. monteren, balanceren, nieuw ventiel (indien geen TPMS), afvalbeheersbijdrage en BTW. | Prijzen zijn o.b.v. vooraf geselecteerde banden zolang de voorraad strekt. | Het betreft hier losse banden zonder wielen. | Er zijn geen TPMS (bandenspanningssensoren) inbegrepen: de bestaande TPMS-sensoren worden gebruikt. | Raadpleeg één van onze adviseurs voor uitgebreidere mogelijkheden: zoals 4-seizoenenbanden, complete lichtmetalen of stalen winterwielensets of sets voor niet getoonde modellen. | Actie loopt van 15 oktober 2016 t/m 31 maart 2017.

actie
Wissel tijdig uw banden
Wissel tijdig uw banden
U kiest voor veiligheid, u kiest voor winterbanden. Zorg echter wel voor een tijdige wissel van zomerbanden naar winterbanden en andersom.
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
actie
Bekijk alle Lexus modellen
Bekijk alle Lexus modellen
Van Dorst levert u uiteraard het hele gamma aan Lexus modellen. Op onze Lexus pagina vindt u alle informatie van alle verschillende modellen en uitvoeringen.
actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod Lexus occasions bekijken. Vind de gebruikte Lexus die u zoekt!
actie
Nieuwe winterbanden?
Veilig onderweg
Bij temperaturen lager dan 7 graden is bewezen dat winterbanden beter presteren dan zomerbanden. Heeft u nog geen winterbanden, kies daar dan nu voor. Wij adviseren u graag de juiste banden.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.