Home Onderhoud Banden Winterbanden Winterbanden Mitsubishi
 

Winterbanden voor uw Mitsubishi

Mitsubishi winterbanden

Winterbandenaanbieding of bandenwissel?

Bij temperaturen lager dan 7 ºC adviseren wij bij Van Dorst winterbanden. Dit zorgt voor een betere veiligheid en verhoogd rijcomfort. De remweg wordt korter onder koude en winterse omstandigheden. Gaat u met uw auto op wintersport, let dan op. In Oostenrijk, Tsjechië, Finland, Duitsland, Slowakije en Zweden zijn winterbanden verplicht. Kies nu voor winterbanden en maak gebruik van onze scherpe tarieven voor een set winterbanden voor uw Mitsubishi.

Heeft u al winterbanden?
Wanneer u reeds beschikt over winterbanden, is het belangrijk deze tijdig te laten wisselen. Maak een afspraak in één van onze werkplaatsen voor het uitvoeren van deze wissel. Het maakt hierbij niet uit of uw banden bij ons in opslag zijn of dat u deze meebrengt vanuit huis. U kunt uw bandenwissel gemakkelijk online zelf inplannen via de online werkplaatsplanner.

De prijzen van onze winterbandensets

Bent u benieuwd wat een set winterbanden of winterwielen kost voor uw Mitsubishi? Onze serviceadviseurs voorzien u graag van een persoonlijke offerte. Deze is geheel vrijblijvend en op maat gemaakt voor uw Mitsubishi. 

- Offerte aanvragen voor winterbandensets
actie
Lees meer over velgen
Lees meer over velgen
Uw auto personaliseren doet u met de keuze van de juiste accessoires. Een set lichtmetalen velgen zal uw auto op de juiste manier verfraaien.
actie
Wissel tijdig uw banden
Wissel tijdig uw banden
U kiest voor veiligheid, u kiest voor winterbanden. Zorg echter wel voor een tijdige wissel van zomerbanden naar winterbanden en andersom.
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.