Home Onderhoud Express Service
 

Express Service bij Van Dorst

Express Service bij Van Dorst

Twee keer zo snel maar niet duurder

Uw auto twee keer zo snel klaar, zonder extra kosten? Kosten besparen op het vervangend vervoer? Onze vestigingen in Rijen en Waalwijk bieden u gratis Toyota Express Service!

Dit is snel en vakkundig onderhoud uitgevoerd door een team van 2 speciaal getrainde en feilloos op elkaar ingespeelde monteurs. Het team voert het onderhoud volgens fabrieksvoorschrift uit en maakt hierbij gebruik van speciaal ontwikkelde gereedschappen.

Hierdoor bespaart u de helft van de tijd, wat het voor u interessant maakt om even te wachten tot de auto klaar is. Een vervangende auto is niet meer nodig en met behulp van onze gratis WiFi-verbinding kunt u rustig even doorwerken onder het genot van een kopje koffie.

Het werkt heel eenvoudig. U geeft bij het maken van uw onderhoudsafspraak aan dat u gebruik wenst te maken van onze Express Service. Eventuele kleine reparaties, zoals vervanging van bijvoorbeeld ruitenwissers, banden en remmen kunnen in overleg met u direct snel uitgevoerd worden.

U betaalt het normale tarief voor de onderhoudsbeurt en bespaart kosten voor de vervangende auto.

Express Service in het kort

  • Twee keer zo snel
  • Niet duurder
  • Klaar terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie
Makkelijker kunnen we het gewoon niet voor u maken. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact op met onze vestiging in Waalwijk of onze vestiging in Rijen.

Bij Van Dorst betaalt u altijd het vaste lage tarief van € 19,95 voor uw APK.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.