Home Onderhoud Handleidingen
 

De handleiding van uw auto hebben wij voor u digitaal bij de hand

Handleidingen digitaal
Als u een auto bij ons koopt, dan wilt u natuurlijk ook alles weten over deze auto. 'Waar is dat ene knopje nou eigenlijk voor?', 'hoe monteer ik een kinderzitje?' of 'welke bandenspanning is er eigenlijk nodig voor de banden van mijn auto?'.

Vragen waarbij de handleiding van uw auto in veel van de gevallen het antwoord voor u heeft. Veel van onze huidige modellen worden standaard uitgerust met een beknopte handleiding, maar wij maken graag de uitgebreide versie ook voor u beschikbaar. Op deze pagina kunt u de digitale versie van deze handleiding bekijken en eventueel downloaden.

Kies uw merk


- Klik hier voor alle Toyota handleidingen


- Klik hier voor alle Lexus handleidingen

Helaas hebben wij momenteel nog niet de beschikking over digitale handleidingen van alle Suzuki en Mazda modellen. Mocht u toch een vraag hebben over één van deze merken, onze adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. u vindt de directe contactgegevens op de vestigingspagina.

Bij Van Dorst betaalt u altijd het vaste lage tarief van € 19,95 voor uw APK.
actie
Bekijk en download hier
Digitale handleiding
Alles weten over uw auto? De handleiding biedt uitkomst. Bekijk en download hier de digitale uitgebreide handleiding van uw Toyota
actie
Bekijk en download hier
Digitale handleiding
Alles weten over uw auto? De handleiding biedt uitkomst. Bekijk en download hier de digitale uitgebreide handleiding van uw Lexus
actie
Accessoires & Onderdelen
Accessoires & Onderdelen
Wanneer u uw auto nog verder wilt personaliseren, kies dan voor accessoires van Van Dorst. Naast cosmetische aanpassingen hebben we ook een breed scala aan additionele accessoires die het leven met uw auto nog aangenamer maken.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.