Home Onderhoud Onderhoudsbeurt Onderhoud Toyota

Onderhoud Toyota

onderhoud op maat
 

Toyota onderhoud op maat

Ondanks dat Toyota bekend staat om betrouwbaarheid, heeft ook uw Toyota regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Met Toyota op maat heeft u de keuze uit drie verschillende onderhoudspakketten. Zo kunt u kiezen voor een Budget onderhoudspakket, Standaard onderhoudspakket of een Compleet onderhoudspakket.

Budget, Standaard, of Compleet pakket

onderhoudspakketten

De voordelen van een standaard- en een compleet onderhoudspakket

Kiest u voor een Standaard onderhoudspakket of een Compleet onderhoudspakket. Dan ervaart u vele voordelen. Zo heeft u recht op pechhulp onderweg. Deze pechhulp is 24 uur per dag in te schakelen in vrijwel heel Europa. U krijgt pechhulp van Toyota experts. Ook wordt bij deze pakketten een accucontrole standaard uitgevoerd.  

Bent u in het bezit van een hybride? Dan krijgt u bij het onderhoudspakket Standaard of Compleet meteen een controle van de hybride technologie tijdens een onderhoudsbeurt. Dit wordt dan gedurende de fabrieksgarantie standaard tijdens iedere onderhoudsbeurt gecontroleerd.

Daarom adviseren wij u om voor het standaard of voor het complete onderhoudspakket te kiezen. Bij het Budget onderhoudspakket zijn deze opties additioneel aan te schaffen. 

Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.