Home Onderhoud Toyota terugroepactie: Prius Wagon en Auris
 

Toyota Terugroepactie: Prius Wagon en Auris

Terugroepacties

Huidige Terugroepactie: software-update voor Prius Wagon en Auris (2010-2014)

Toyota vraagt twee van zijn hybride modellen terug naar de Toyota dealer te komen voor een software-update. Het gaat om de Toyota Prius Wagon en de Toyota Auris uit de productieperiode mei 2010 tot en met november 2014. Van beide modellen staat hieronder een foto.

Waarom een terugroepactie?
De software-update voorkomt te grote spanningswisselingen in de ‘inverter’. Dat is zeg maar de omvormer die energie uit de batterij omzet in bruikbare energie voor de elektromotor. Te grote spanningswisselingen kunnen namelijk een effect hebben op de prestaties van de aandrijflijn.

De software-update neemt circa een half uur in beslag. Uiteraard zijn de kosten hiervan voor rekening van Toyota. Eigenaren van de betrokken auto’s ontvangen persoonlijk bericht van Toyota. U hoeft dus zelf geen actie te ondernemen, maar voor vragen kunt u natuurlijk altijd terecht bij uw service adviseur. Directe contactgegevens vindt u hier.

Nieuwe Toyota Auris
Heeft u de nieuwe Toyota Auris Hybrid besteld of zelfs al geleverd gekregen? Dan is er niks aan de hand. De nieuwe Auris Hybrid maakt gebruik van andere software en behoeft geen software-update.

- Werkplaatsafspraak maken
Toyota Auris 2010
Toyota Prius Wagon
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.