Home Onderhoud Toyota APK loterij
 

Toyota APK altijd € 19,95 all-in, maak kans op mooie prijzen met uw APK!

Onderhoud APK Toyota loterij € 19,95 all-in

Helaas...

Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende actuele acties voor u!


Bekijk het actuele actie overzicht


APK loterij

Als u tussen 1 februari en 30 april uw APK keuring moet laten doen maakt u kans op mooie prijzen.
U kunt met uw kenteken vele prijzen winnen met als hoofdprijs een gloednieuwe Toyota AYGO x-wave, wie wil dat nou niet?! Naast de hoofdprijs zijn er nog vele andere mooie prijzen te winnen zoals een TUI reischeque t.w.v. € 1.000,-!

Het enige wat u hoeft te doen is uw kenteken in te vullen om te kijken of uw APK datum in de actieperiode valt.

Maak in de periode van 1 februari en 30 april een afspraak via de online afspraken planner en kies voor APK + APK Loterij en u speelt automatisch mee!

Bekijk de actievoorwaarden.
Maak kans op vele prijzen tijdens de Toyota APK Loterij voor € 19,95

Altijd een 'all-inclusive' APK keuring voor maar € 19,95

Als u bij Toyota Van Dorst uw Toyota APK laat keuren dan rekenen wij daar altijd € 19,95 voor. Er komen geen extra kosten bij voor afmelding of een emissietest. Wij zorgen er voor dat uw Toyota APK wordt gekeurd en mocht dat zijn tussen 1 februari en 30 april dan maakt u zelfs kans op schitterende prijzen.

Plan uw werkplaatsafspraak in

Bekijk met de kenteken check of uw auto in de actieperiode een APK keuring moet hebben en dan kunt u automatisch kans maken op schitterende prijzen.

Doe de kenteken check


- Check uw APK datum

Klik op bovenstaande link en voer uw kenteken in. Check of uw APK binnen de actieperiode valt en maak kans op mooie prijzen!
Maak een afspraak bij de door u gewenste Toyota Van Dorst dealer via de online werkplaats planner en vink bij werkzaamheden aan, APK all-in (met deelname APK loterij).

Laat uw APK keuren en win een nieuwe AYGO x-wave!

Win een AYGO x-wave met uw kenteken tijdens de APK loterij
Als u mee doet aan de APK Loterij door uw kenteken te controleren en uw APK keuring te laten doen in de actieperiode maakt u kans op een gloednieuwe Toyota AYGO x-wave.

Deze uitvoering van de AYGO met zijn canvasdak is de ultieme auto om in gezien te worden. Wie wil niet een AYGO x-wave winnen? Dat wil natuurlijk iedereen. Vul gauw uw kenteken in en maak een afspraak via de online afspraken planner.

Hoe werkt dat ook al weer met een APK keuring?

Elke auto die in Nederland rond rijdt moet APK gekeurd zijn. Dit is een wettelijke verplichting waar streng op wordt gecontroleerd. Zo zorgen we er samen voor dat er een technisch veilig wagenpark rondrijdt.

Wanneer moet u uw auto APK laten keuren?
Dit hangt af van de leeftijd van uw auto en de brandstof waarop uw auto rijdt.
  • Is uw auto jonger dan 1 januari 2005 en rijdt u op een benzine motor, hybride of elektrisch? U moet uw eerste APK na 4 jaar laten doen, daarna 2 keer na 2 jaar en vervolgens elk jaar.
  • Is uw auto wel jonger dan 1 januari 2005 maar rijdt u diesel of gas, dan is uw eerste APK na 3 jaar geweest en daarna ieder jaar opnieuw.
  • Is uw auto ouder dan 1 januari 2005 dan moet u ongeacht het brandstof type de eerste APK na 3 jaar laten doen en vervolgens elk jaar opnieuw.
Hoofdprijs APK loterij Toyota AYGO x-wave
U hoeft die niet allemaal te onthouden, u krijgt altijd een reminder van Van Dorst.

APK mag 2 maanden eerder
U mag uw APK 2 maanden eerder laten uitvoeren dan de uiterste keuringsdatum. Dit heeft geen invloed op de volgende APK keuring. Deze blijft gewoon 12 of 24 maanden na de uiterste keuringsdatum.

Is uw APK vervallen?
U loopt dan het risico op een boete. Op basis van de gegevens in de database van het RDW kunt u een boete ontvangen als uw auto niet meer APK gekeurd is. U hoeft dus niet te worden geflitst of aangehouden maar kunt de boete automatisch op de deurmat verwachten. Voorkom dit met een tijdig APK keuring bij Van Dorst.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.