Home Onderhoud Van Dorst Care

Van Dorst Care is nu Van Dorst Service Card

Van Dorst Care is nu Van Dorst Service Card
 

De uitgebreide Van Dorst Service Card

De Van Dorst Care is uitgebreid en heet nu Van Dorst Service Card. Is uw auto bij Van Dorst Automotive in onderhoud, dan geniet u naast pechhulpservice in heel Europa ook van de voordelen die Van Dorst Service Card u biedt. Van Dorst Automotive beloont u graag voor het in ons gestelde vertrouwen en gaat verder...

Wijzigingen

De vernieuwde Van Dorst Service Card is een fysieke kaart welke u krijgt na het uitvoeren van onderhoud bij Van Dorst of bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Deze Service Card kunt u gebruiken bij alle Louwman Dealer Group vestigingen. Meer weten over de nieuwe Service Card?

- Alles over de Van Dorst Service Card

Heeft u Van Dorst Care en nog geen Service Card?

Dan gelden voor u ook de aanvullende voor diensten. Per 1 mei 2016 hanteert Van Dorst de nieuwe Service Card inclusief alle voordelen en voorwaarden. U krijgt de nieuwe Card fysiek uitgerijkt ná uitvoering van een eerst volgende onderhoudsbeurt en bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Van de voordelen kunt u nu al profiteren. Dat is de service van Van Dorst.

Vragen over de Service Card van Van Dorst?

Laat het ons weten en neem contact met ons op. Wij helpen u uiteraard graag!
Bij Van Dorst betaalt u altijd het vaste lage tarief van € 19,95 voor uw APK.
actie
Gratis pechhulp
Gratis pechhulp
Als eigenaar of berijder van een auto van Van Dorst heeft u recht op (gratis) pechhulp. Met uw persoonlijke pechhulppas bent u voorzien van mobiliteitsgarantie in binnen- en buitenland. Heeft u een probleem, dan staan we dag en nacht voor u klaar.
actie
Uw persoonlijke klantensite
Uw persoonlijke klantensite
Met Mijn.VanDorst.nl kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak maken. Maar u heeft hiermee ook zelf de regie over de gegevens die van u bij ons bekend zijn. Bent u verhuisd of zijn u persoonsgegevens gewijzigd? U kunt het zelf gemakkelijk aanpassen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
actie
Duidelijkheid voor u
Duidelijkheid voor u
U wilt uiteraard vooraf weten waar u aan toe bent. Bekijk daarom overzichtelijk, online de onderhoudsprijzen van uw auto.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.