Home Onderhoud Vervangend vervoer
 

Vervangend vervoer bij Van Dorst

Vervangend vervoer

Uw auto in onderhoud bij Van Dorst? Snel op weg met vervangend vervoer

Wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt begrijpen wij bij Van Dorst maar al te goed dat u zo min mogelijk en het liefst helemaal niet wilt wachten op de controle en reparatie. Een kleine beurt en een APK-keuring zijn doorgaans werkzaamheden die een half uur tot en uur in beslag nemen. Bij een grote beurt, schade of defecte onderdelen kan het zijn dat de reparatie hiervan meer tijd kost. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn denken en bewegen wij graag met u mee en informeren wij u vooraf over de verwachte tijdsduur van de werkzaamheden. Wilt u niet wachten? Geen probleem in overleg is het mogelijk gebruik te maken van een gratis haal en breng service, leenfiets of passend vervangend vervoer tegen een kostendekkend tarief. Bekijk hieronder de mogelijkheden bij Van Dorst.

- maak een werkplaatsafspraak

Vervoer wat bij u past

Bij Van Dorst kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden voor passend vervangend vervoer wanneer u hier interesse in heeft. U kunt bij Van Dorst kiezen voor:
 • Met Van Dorst Service Card een vervangende auto
  Tarieven:
  - Toyota v.a. € 22,00
  - Suzuki v.a. € 25,00
  - Mazda v.a. € 25,00
  - Mitsubishi v.a. € 26,00
  - Lexus is gratis (onderdeel van Red Carpet Treatment
 • Een gratis leenfiets
 • Haal- en brengservice (u wordt met uw eigen auto naar huis gebracht en weer opgehaald)

Het gebruik van een vervangende auto

Om u snel op weg te helpen zonder dat u onnodig lang hoeft te wachten bieden wij bij Van Dorst verschillende vormen van vervangend vervoer aan. U kunt gebruik maken van een leenauto, fiets of de haal- en brengservice wanneer u met de volgende zaken te maken krijgt:

- Schade en reparatie (gratis vervangend vervoer bij schade wanneer u over een Van Dorst Service Card beschikt)
- Privé
- Zakelijk (wanneer vervangend vervoer in het leasecontract is opgenomen, wordt dit rechtstreeks door ons bij de betreffende leasemaatschappij in rekening gebracht.)

Hoe gaat het gebruik van een vervangende auto in zijn werk?
Wanneer u een vervangende auto wenst zal er door onze service adviseurs een overeenkomst worden opgesteld voor het gebruik van de auto en voor welke periode.* Deze dient door u en ons ondertekend te worden. 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag. Vraag uw service adviseur naar de mogelijkheden.

* Bij vervangend vervoer geldt dat de eerste 100 kilometer vrij is. Alle kilometers die u daarboven rijdt worden met een kilometervergoeding in rekening gebracht.
* Brandstof vervangend vervoer is voor eigen rekening. Er geldt vol mee, is vol terug.
* eigen risico bij schade bedraagt € 137,-.
actie
APK bij Van Dorst
Een APK kost bij Van Dorst altijd slechts €19,95 all-in. Plant u uw APK tegelijk met een onderhoudsbeurt, dan is uw APK in vrijwel alle gevallen zelfs geheel gratis. Plan nu zelf online uw APK-keuring in via onze site.

Autoschade

'Een ongeluk zit in een klein hoekje'. Als u echter met schade geconfronteerd wordt dan wilt u dat het snel en vakkundig wordt opgelost. Welkom bij Van Dorst.
Bij Van Dorst betaalt u altijd het vaste lage tarief van € 19,95 voor uw APK.
actie
Maak een werkplaatsafspraak
Online een werkplaatsafpraak maken
Gemakkelijk en snel direct online uw werkplaatsafspraak maken via onze online planmodule. Geen probleem bij Van Dorst.
actie
Van Dorst Service Card
Zorgeloos rijplezier
Is uw auto bij Van Dorst Automotive in onderhoud, dan geniet u van de voordelen die de Van Dorst Service Card u biedt. Van Dorst Automotive beloont u graag voor het in ons gestelde vertrouwen en gaat verder...
actie
Wat kost uw onderhoudsbeurt?
Wat kost uw onderhoudsbeurt?
U wilt weten wat u voor onderhoud & reparatie moet betalen, dat vinden wij logisch. U kunt daarom online bij ons een offerte voor onderhoud aanvragen.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.