Home Proefrit aan huis

Een proefrit maken, dat kan gewoon bij u thuis

Proefrit aan Huis bij Van Dorst
 
Heeft u een overvolle agenda op uw werk of simpelweg te weinig vrije tijd? Wilt u wel graag uw mogelijke nieuwe auto ervaren? Van Dorst biedt u de ideale oplossing: de Proefrit aan Huis. U hoeft niet naar onze showroom toe te komen, wij komen naar u toe!

U maakt met één van onze medewerkers een afspraak op een moment waarop het u schikt in de auto van uw keuze. Wij komen met de betreffende auto bij u langs en na een korte uitleg over de auto kunt u heerlijk op uw gemak een proefrit maken. Thuis of op het werk.

Het voordeel van de Proefrit aan Huis is dat u in uw eigen omgeving in alle rust de juiste afwegingen kunt maken omtrent het aanschaffen van uw volgende auto. Mocht het zo zijn dat u met één van onze verkoopadviseurs tot een overeenstemming komt en tot aankoop overgaat dan is het uiteraard ook mogelijk om de aflevering bij u thuis te laten plaatsvinden.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel. U vraagt gemakkelijk via het online formulier de proefrit aan, kies uw merk hieronder. U kunt de proefrit maken op een moment dat u schikt. U bepaalt dit moment zelf. Kies via de online module tijd en datum waarop het u uitkomt en de proefrit is gepland. Onze adviseur komt dan met de auto bij u thuis of op het werk. U kunt rustig genieten van de auto en wanneer u deze heeft ervaren nemen wij de auto weer mee.
Uiteraard betaalt u niets voor de Proefrit aan Huis. Bij Van Dorst zijn we u graag van dienst. Van Dorst gaat verder!

Vraag de verkoopadviseur van uw Van Dorst vestiging (klik hier voor directe contactgegevens) naar meer informatie, de voorwaarden en de mogelijkheden. We komen graag bij u langs! Mocht u samen met ons tot een mooie deal komen, dan behoort een aflevering bij u thuis natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Natuurlijk bent u ook altijd in één van onze showrooms van harte welkom voor het maken van een proefrit. Kom langs in één van onze Toyota, Lexus, Suzuki of Mazda showrooms.

KIES HET MERK WAARMEE U WILT PROEFRIJDEN

TOYOTA

Vraag direct een Proefrit aan Huis aan voor een nieuwe Toyota. Kies uw model

SUZUKI

Vraag direct een Proefrit aan Huis aan voor een nieuwe Suzuki. Kies uw model

LEXUS

Vraag direct een Proefrit aan Huis aan voor een nieuwe Lexus. Kies uw model

MAZDA

Vraag direct een Proefrit aan Huis aan voor een nieuwe Mazda. Kies uw model
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van 537 auto's voor u beschikbaar.
Vind de occasion die bij u past via onze nieuwe online zoeker.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.