Home Suzuki S-Cross 2014
 

De Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross

Volledig vernieuwd!

Voor modeljaar 2017 is de Suzuki S-Cross volledig vernieuwd. Uiteraard beschikken we ook over een brede selectie (jong) gebruikte Suzuki S-Cross.


- Klik hier voor alle informatie over de nieuwe Suzuki S-Cross


- Klik hier voor onze selectie (jong) gebruikte Suzuki S-Cross

 


 

Van Dorst deelt de S-Cross graag met u

Iets wat écht goed is wil je niet voor jezelf houden. Daarom willen wij graag onze Suzuki S-Cross met u delen. En wij zijn er van overtuigd dat ook u hem zo bijzonder vindt dat u hem met iedereen wilt delen. Want hij vertegenwoordigt het beste van twee werelden. Hij is stijlvol en representatief, en tegelijkertijd stoer en krachtig. Waarom zou u zo'n fantastische auto voor uzelf houden? We hebben hem voor u klaar staan, kom hem proefrijden!

Ruimte voor alles en iedereen

Dankzij zijn ruime interieur en zijn enorme bagageruimte is de S-Cross de ideale stoere gezinsauto. Een interieur dat bovendien tot de ruimste in zijn klasse behoort en waarin het hele gezin een comfortabele zitplaats vindt. Het staat u natuurlijk vrij dit in onze showroom uitvoerig te proberen. Neem uw koffers mee, probeer zelf of de kinderwagen er in past of neem al uw vrienden mee naar onze showroom en kijk of u allen lekker ruim kunt zitten. Wij weten het antwoord wel.

Veiligheid en rijplezier

Een van de aandachtsgebieden tijdens de ontwikkeling van de Suzuki S-Cross waren de rijeigenschappen. Het resultaat is een wegligging die als uitmuntend omschreven kan worden. En die bovendien veel rijplezier biedt. Voor nog meer veiligheid is de Suzuki S-Cross leverbaar met een doorontwikkeld 4-Mode AllGrip 4WD-systeem.
Suzuki s-cross 2014 rijdend snelheid groen zijkant
Suzuki s-cross 2014 rijdend achterzijde
Suzuki s cross interieur overview
Suzuki s crsoss 2014 panoramisch dak dashboard interieur

Geniet van zon en frisse lucht

Het grote schuif-/kanteldak geeft het interieur van de Suzuki S-Cross een nog royaler ruimtegevoel. Het schuif-/kanteldak is op verschillende posities te openen en reikt verder dan de voorste en achterste zitplaatsen. De opening heeft een lengte van 560 mm: de grootste in zijn klasse. Kinderen op de achterbank zullen genieten van het geweldige vrije uitzicht naar boven!

De S-Cross als beste business deal

Suzuki levert de S-Cross als extra compleet uitgeruste Business Edition en Business Edition Pro, met onder meer een uitgebreid navigatiesysteem, Bluetooth-technologie, cruise control én een midden-armsteun. De lage CO2-uitstoot resulteert in een bijtelling van slechts 20 procent voor de handgeschakelde dieseluitvoering (tot 1 januari 2016). De leaseprijzen beginnen bij een zeer scherpe € 161,-.

Suzuki s-cross 2014 paars awd 4wd sneeuw
Suzuki s-cross 2014 groen paars zakelijk
Suzuki s-cross 2014 4wd bergen rijdend groen
Suzuki s-cross 2014 gezin
Suzuki s-cross 2014 rijdend voorzijde

Prestaties & maten

Tankinhoud
50 liter
Acceleratie 0-100 km/u
11,0 / 13,0 sec
Verbruik snelweg
3,7 / 5,0 L/100km
CO2 uitstoot
110 / 130 gr/km
Topsnelheid
175 / 180 km/u
Verbruik stad
5,1 / 6,8 L/100km
Verbruik gecombineerd
4,2 / 5,7 L/100km
Energielabel
Energielabel B
4.300mm
 
2.600mm
 
1.575mm
 
1.765mm
 
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.