Home Suzuki Splash
 

De nieuwe Suzuki Splash

Suzuki Splash

Helaas...
De Suzuki Splash is uitverkocht. Wees niet getreurd, wij hebben nog voldoende (jong) gebruikte Suzuki Splash!


-Klik hier voor een overzicht van onze (jong) gebruikte Suzuki Splash

-Klik hier voor alle nieuwe Suzuki-modellen


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Suzuki Splash, de compacte MPV met hoge instap

De Splash is de ideale auto als u op zoekt bent naar zaken als praktisch gebruik, laag brandstofverbruik en milieuvriendelijkheid. De Splash is ontworpen als een eigentijdse, gezinsvriendelijke, veelzijdige compact-MPV (Multi Purpose Vehicle). Hij heeft een hoge instap en dankzij een hoge zit een erg goed zicht rondom. 

De uitgeklopte wielkasten op de hoeken en de brede achterzijde geven de Splash een duidelijk eigen karakter mee en zorgen ervoor dat hij ‘dik’ op z’n wielen staat. De voorzijde loopt licht op en de A-stijl loopt daardoor soepel over in het dak. Doordat het dak een lichte boog heeft naar de achterzijde is er veel hoofdruimte voor alle inzittenden, met name ook op de achterbank.

Drie uitrustingsniveaus; ook met automaat

De Suzuki Splash is in drie uitrustingsniveaus verkrijgbaar: Base, Comfort en Exclusive. Ze beschikken allemaal over een complete standaarduitrusting die bijdraagt aan de veelzijdigheid, de veiligheid en het rijcomfort. Alle drie de uitrustingsniveaus zijn verkrijgbaar met een zuinige en dynamische 1.0-liter-benzinemotor. De Splash Comfort en Exclusive zijn tevens leverbaar met een 1.2-liter-benzinemotor. Bij de laatste kan ook gekozen worden voor een automatische versnellingsbak. Met deze automaat is de Splash de ideale stadsauto.
Suzuki Splash voorzijde
Suzuki Splash achterzijde
Suzuki Splash interieur
Suzuki Splash neerklapbare achterbank
Suzuki Splash veiligheid
Suzuki Splash vakantie
Suzuki Splash winkelen

Geavanceerd stop-start systeem

De uitvoeringen van de Splash met een 1.0-liter-benzinemotor hebben een energielabel B en een gemiddelde CO2-uitstoot van 106g/km. Hierdoor zijn ze nog zuiniger in hun brandstofverbruik.De uitvoeringen met de 1.2-liter-benzinemotor zijn er in een handgeschakeld C en in een automaat D variant. De handgeschakelde Splash 1.0 en 1.2 Exclusive zijn ook leverbaar met het Engine Auto Stop Start System. Met dit stop-start-systeem stoot de auto gemiddeld 3 gram minder CO2 per kilometer uit en verbruikt hij minder brandstof.

Hij staat voor u klaar in onze showroom in Breda of Oosterhout

Direct een proefrit plannen of een offerte aanvragen voor een nieuwe Suzuki Splash? Dit kan gemakkelijk online via onze website. Ook kunt u direct een inruilvoorstel aanvragen zodat u weet wat uw huidige auto waard is. Kies rechts in de zijkolom waarvoor u een aanvraag wilt doen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met uw verkoopadviseur van Van Dorst Suzuki in Breda of de adviseurs van Suzuki Oosterhout.

- Vraag nu uw proefrit in de Splash aan

Een nieuwe of een gebruikte?

De keuze is vaak of u kiest voor nieuw of (jong) gebruikt. in beide gevallen is Van Dorst de partij voor u. Naast het leveren van nieuwe Suzuki's kunnen we u natuurlijk ook voorzien van fraaie, goed onderhouden gebruikte auto's. Inclusief garanties uiteraard.

Via onze online occasionzoeker zult u altijd een auto vinden die bij u past. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan kunt u altijd uw wensen bij ons kenbaar maken en gaan wij op zoek naar de auto die voldoet aan uw wensen.

- Bekijk hier ons aanbod Suzuki Splash occasions

Prestaties & maten

Tankinhoud
45 liter
Acceleratie 0-100 km/u
14,7 (1.0) / 12,0 (1.2) sec
Verbruik snelweg
4,2 (1.0) / 4,5 (1.2) L/100km
CO2 uitstoot
106 (1.0) / 115 (1.2) gr/km
Topsnelheid
160 (1.0) / 175 (1.2) km/u
Verbruik stad
5,3 (1.0) / 5,9 (1.2) L/100km
Verbruik gecombineerd
4,6 (1.0) / 5,0 (1.2) L/100km
Energielabel
Energielabel B
3.775mm
 
2.360mm
 
1.590mm
 
1.680mm
 
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.