Home Toyota Prius Plug-in
 

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

Toyota Prius Plug-in

Volledig vernieuwd!

De Toyota Prius Plug-in Hybrid is volledig vernieuwd vanaf modeljaar 2017. Er is de mogelijkheid om van de gunstige bijtellingsregelingen te profiteren bij een (jong) gebruikte Toyota Prius Plug-in Hybrid.

- Klik hier voor alle informatie over de nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid


- Klik hier voor onze selectie (jong) gebruikte Toyota Prius Plug-in Hybrid


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor 2016 op kenteken gezet? Dat betekent slechts 7% bijtelling!

Toyota prius plugin 2012 wit kust zon
De Prius Plug-In brengt het hybride rijden naar een nog hoger level. Net als 'de gewone' Prius beschikt ook de Plug-in over een benzine- en een elektromotor. Een belangrijk verschil is dat u met de Prius Plug-in Hybrid ook nog kunt opladen waardoor u tot maximaal 25 kilometer volledig elektrisch kunt rijden. Een nog schonere manier van rijden dus. Het voordeel is dat u met de nieuwe oplaadbare Prius Plug-in Hybrid een extreem lage O2 uitstoot heeft van maar 49 gram per kilometer. Dit betekent dat als u een auto rijdt die voor 2016 op kenteken is gezet, u profiteert van 7% bijtelling!

Bent u benieuwd wat de voordelen voor u zijn? Neem contact op met één van onze verkoopadviseurs of maak een proefrit bij Van Dorst.

Duurzaam rijden. Profiteer van de voordelen!

Toyota staat er al ruim 15 jaar om bekend toonaangevend te zijn in de hybride technologie. Alle Hybrides van Toyota combineren het vermogen van een benzinemotor met dat van een elektromotor. Het grote verschil tussen de Prius Plug-in Hybrid en een gewone Prius Hybrid is de krachtige lithium-ion-batterij. Deze batterij kan thuis in ongeveer 1,5 uur worden opgeladen en vergroot de actieradius in het elektrisch rijden van 2 tot maximaal 25 km.

Particulier of zakelijk rijden
Dankzij de extreem lage CO2 uitstoot van 49 g/km heeft u als particulier en als zakelijk rijder het grote voordeel van maar 7% bijtelling ( indien voor 2016 op kenteken gezet). Daarnaast wordt de Toyota Prius Plug-in Hybrid standaard geleverd met een gratis Oplaad Service Pakket waarmee u de compacte lithium-ion batterij binnen 1,5 uur oplaadt. Dit pakket is verkrijgbaar bij Van Dorst en bestaat uit een oplaadpunt thuis. Bij Van Dorst regelen we verder alles zoals de zorg voor het aanvragen en installeren van dit oplaadpunt. Heeft u vragen over zo'n oplaadpunt? Onze verkoopadviseurs helpen u graag!

- Vraag hier uw offerte aan - Maak een proefrit met de nieuwe Prius Plug-in Hybrid
Toyota prius plugin 2012 head up display
Toyota prius plugin 2012 interieur grijs

Herkenbaar exterieur

De Prius Plug-in Hybrid heeft dezelfde iconische vorm en dezelfde aerodynamische lijnen als de oorspronkelijke Prius. Maar de auto onderscheidt zich door de zilverkleurige accenten aan de voor- en achterzijde en op de portierhandgrepen. De Prius Plug-in Hybrid kan ook worden herkend aan details als de onopvallende plug-in aansluiting.
toyota prius plugin 2012 voorzijde studio
toyota prius plugin 2012 achterzijde blauw studio
toyota prius plugin 2012 voorzijde studio blauw
toyota prius plugin 2012 achterzijde blauw studio zijkant

Advies over hybride rijden?

Wilt u meer weten over de voordelen voor u als berijder of als wagenparkbeheerder. Onze accountmanagers zakelijke markt staan graag voor u klaar. Neem direct contact met hen op en laat u verrassen door de vele voordelen die de Prius Plug-in u biedt. Directe contactgegevens vindt u hier.


Proefrit maken?
Wenst u meer informatie over de Prius Plug-in of wilt u een afspraak maken voor een proefrit en/of een vrijblijvende offerte vraag ze gemakkelijk online aan.

Prestaties & maten

Tankinhoud
- liter
Acceleratie 0-100 km/u
10,8 sec
Verbruik snelweg
- L/100km
CO2 uitstoot
49 gr/km
Topsnelheid
180 km/u
Verbruik stad
- L/100km
Verbruik gecombineerd
2,1 L/100km
Energielabel
Energielabel A
4.480mm
 
2.700mm
 
1.490mm
 
1.745mm
 
actie
Van Dorst voor hybride
Alles over hybride techniek
Bent u geïnteresseerd in een hybride auto of rijdt u al hybride en wilt u graag een Toyota of Lexus hybride check laten uitvoeren? Wij helpen u graag!
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.