De nieuwe Toyota Prius

Toyota Prius slimme innovaties met video voorbeeld
 

.....nóg slimmer

.....nóg zuiniger en schoner

.....nóg veiliger

   


De nieuwe Toyota Prius: nu nóg slimmer, nóg zuiniger en schoner, nóg veiliger. Want jaren van voorbereiding hebben nu geresulteerd in de 4e generatie Prius, die zichzelf in vrijwel alle opzichten overtreft. Bij Van Dorst laten we u graag zien én ervaren wat hij allemaal in huis heeft.

Tijdens een proefrit kunt u uitgebreid kennismaken met alle slimme technologieën, die we met trots zullen toelichten. U merkt dan vanzelf dat de nieuwe Toyota Prius met afstand nóg slimmer, veiliger, zuiniger en schoner is geworden. De nieuwe Prius, nu bij ons in de showroom.

  Nieuwsgierig naar alle slimme innovaties?
Bekijk de onderstaande video's
 

✔ Adaptive Cruise Control
✔ Automatic Air Conditioning
✔ Head-up Display
✔ Intelligent Clearance Sonar
✔ Park Assist
✔ Park Assist Start
✔ Wireless Phone Charger
Adaptive Cruise Control helpt u een veilige afstand tot uw voorganger te bewaren. Komt u te dichtbij, dan vermindert het systeem automatisch uw snelheid. Indien nodig, bedient het systeem zelfs de remmen. Zodra de situatie dit weer toelaat, accelereert het systeem automatisch tot de vooraf ingestelde snelheid. Ervaar zelf het gemak van Adaptive Cruise Control tijdens een proefrit.

Standaard op elke nieuwe Toyota Prius
De automatische airconditioning is compacter en lichter en verbruikt minder energie dankzij de nieuwe S-FLOW-functie die de efficiency verbetert. Het systeem signaleert of de zitplaatsen voorin en achterin zijn bezet en of er deuren zijn geopend. Vervolgens past het de ventilatie en verwarming aan en minimaliseert de luchtstroom langs onbezette zitplaatsen. Ervaar de luxe van Automatic Air Conditioning in de praktijk.

Standaard op elke nieuwe Toyota Prius
Het kleurendisplay toont informatie zoals uw rijsnelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, snelheidsbeperkingen en waarschuwingssignalen van de diverse hulpsystemen. Ook de status van de hybride aandrijflijn kunt u in het display zien. Tijdens een proefrit kunt u zelf de informatie op het Head-up Display bekijken.

Standaard vanaf de Prius Dynamic
De intelligent Clearance Sonar detecteert obstakels in de omgeving van de auto en helpt bij het voorkomen van een mogelijke botsing. Niet alleen door het afgeven van een waarschuwing, maar ook door zelf actief te remmen. Kom alles te weten over de Intelligent Clearance Sonar tijdens een proefrit.

Standaard vanaf de Prius Executive
De nieuwe Prius is niet alleen uitgerust met het Park Assist systeem wat u helpt met inparkeren, maar kan u ook helpen bij het wegrijden uit de parkeerplaats. Ervaar zelf hoe gemakkelijk u uit een parkeerplaats weg rijdt tijdens een proefrit.

Standaard vanaf de Prius Executive
Met SIPA parkeert de Prius automatisch op de door u gekozen parkeerplaats. Het systeem maakt gebruik van sensoren in de voorbumper om te bepalen of de parkeerplaats geschikt is, om vervolgens de besturing van u over te nemen. U hoeft alleen het gaspedaal en de remmen te bedienen, SIPA doet de rest. Probeer Park Assist Start zelf uit en ervaar het gemak.

Standaard vanaf de Prius Executive
De nieuwe Toyota Prius is leverbaar met een draadloze oplader voor de smart phone. Die heeft een plaatsje onderin de middenconsole. Door de toepassing van Qi-technologie kunnen smartphones die met dit systeem compatible zijn, draadloos worden opgeladen. Als u zelf een telefoon heeft met de Qi-technologie kunt u deze tijdens een proefrit in de nieuwe Prius draadloos opladen.

Standaard vanaf de Prius Executive

Rijden met de nieuwe Toyota Prius is een ware sensatie. Een sensatie die u alleen maar kunt onder­vinden tijdens een uitgebreide proefrit. Waarbij u kilometer na kilometer zult merken hoe perfect alle baanbrekende innovaties en nieuwe technologieën samenwerken. En hoe hoog we de lat hebben gelegd, voor onszelf én voor anderen. De vanafprijs is daarentegen weer verrassend laag.

U rijdt al een nieuwe Toyota Prius vanaf € 29.995,-.

Wilt u ook ervaren hoe de nieuwe Prius rijdt?

Maak dan snel een afspraak voor een proefrit.
- Vraag hier uw offerte aan- Maak een proefrit

Prius First Edition

Prius First Edition
Als introductieaanbod kunt u als eerste in een gelimiteerde uitvoering stappen vanaf € 33.490,-.
De First Edition (in wit, blauw of zwart) is nu bij Van Dorst verkrijgbaar met een aantrekkelijk pakketvoordeel van € 965,-! U geniet dan t.o.v. de toch al zeer complete Prius Dynamic van de volgende extra’s:

✔ Toyota Touch® 2 met Go Plus navigatiesysteem (inclusief 3 jaar gratis updates)
✔ Parkeersensoren achter, in kleur
✔ Velgen inserts, Glossy Black
✔ Dorpel instaplijsten verlicht
✔ First Edition badge

Uw voordeel: € 965,-

- Vraag hier uw offerte aan- Maak een proefrit
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.