Home Toyota RAV4 2018 RAV4 Hybrid

De nieuwe RAV4, nu ook als Hybrid

Toyota RAV4 Hybrid
 

Toyota RAV4 Hybrid

Het Hybrid assortiment wordt aangevuld met een 6e hybride model. Naast de Yaris, Auris en Auris Touring Sports, Prius, Prius Wagon is nu ook de RAV4 leverbaar als Hybrid bij Van Dorst. Kom de RAV4 Hybrid bekijken in een van onze showrooms of plan uw proefrit online.

De Hybrid uitvoering maakt van de RAV4 een uiterst comfortabele auto. Hij is uiterst stil bij het gebruik van de elektro motoren en standaard voorzien van een automaat.
Naast dat de auto uiterst comfortabele is, maakt de vierwielaandrijving en het hoge trekgewicht van 1.650 kg de auto ook heel geschikt als trek auto voor uw caravan of aanhangwagen.

v.a. € 38.350,-

Nieuw in- en exterieurdesign

Het vernieuwde interieur van de RAV4

Bij de introductie van de RAV4 Hybrid is ook direct het interieur en exterieur verder verbeterd op het gebied van design.

Van buiten is de auto voorzien van een stoere, nieuwe voorkant. Dit geeft de auto een hele mooie eigen identiteit. Aan de achterkant zijn de achterlichten en achterbumper vernieuwd wat de RAV4 een stijlvol design geeft

Nog mooier interieur

In het interieur van de RAV4 zijn de gebruikte materialen nu nog mooier en voornamelijk zachter. Dit draagt bij aan een beter rijervaring wat met de Hybrid uitvoering perfect tot zijn recht komt.

Naast de nieuwe materialen is er ook nieuwe techniek aanwezig in de RAV4. Als u kijkt naar de snelheid valt direct het kleurenscherm op dat is toegevoegd tussen de tellers.

Maak nooit meer parkeerschade met de nieuwe  360° Panoramic View Monitor. Dit geeft een 360° beeld rondom de auto terwijl u inparkeert. Het schatten van afstanden wordt zo nog makkelijker tijdens in het inparkeren en voorkomt onnodige parkeerschade.

Voel je nog fijner in het interieur van de RAV4 Hybrid

De RAV4 Hybrid als ideale trek auto

Door het hoge trekgewicht van maar liefst 1.650 kg en de standaard vierwielaandrijving is de RAV4 Hybrid ideaal voor het trekken van caravans en aanhangers.

De elektro-motoren van de Hybrid uitvoering zorgen voor een hoge trekkracht beschikbaar bij het acceleren. Door de aanwezigen vierwielaandrijving wordt de kracht goed op de weg overgebracht.

Als u met een caravan of aanhanger rijdt zorgt het Trailer Sway Control er voor dat het vroegtijdig slingeren van de auto wordt tegengegaan. Dit maakt het rijden met een aanhanger nog veiliger.

- Vraag hier uw offerte aan

Toyota RAV4 Hybrid trek auto

Toyota Safety Sense

Het uitgebreid Toyota Safety Sense zorgt dat u en uw passagiers nog veiliger zijn in de nieuwe RAV4. Dit uitgebreide pakket met actieve veiligheidssystemen bevat onder andere Adaptive Cruise Control (ACC) in combinatie met een Pre-Collison System (PCS) met voetgangersdetectie. 

Ook Lane Departure Alert (LDA), Automatic High Beam (AHB) en Road Sign Assist (RSA) zijn opgenomen in Toyota Safety Sense.

- Maak een proefrit met de RAV4 Hybrid

Toyota Safety Sense op de Toyota RAV4 Hybrid
Offroad Toyota Hybrid RAV4
Zijkant Toyota RAV4 Hybrid
Zijkant Toyota RAV4 Hybrid
Badge Hybrid RAV4
360 graden camera systeem
Vernieuwde interieur RAV4
Nieuwe voorkant Toyota RAV4
Achterkant Toyota RAV4 Hybrid
Witte Toyota RAV4 Hybrid

Prestaties & maten

Tankinhoud
56 liter
Acceleratie 0-100 km/u
8,3 sec
Verbruik snelweg
5,0 L/100km
CO2 uitstoot
115 gr/km
Topsnelheid
180 km/u
Verbruik stad
4,9 L/100km
Verbruik gecombineerd
4,9 L/100km
Energielabel
4605mm
 
2660mm
 
1675mm
 
1845mm
 
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.