Home Toyota Toyota Business Center
 

One Stop Shopping met Van Dorst Toyota Business Center

Toyota Business Center

Welkom bij het Van Dorst Toyota Business Center

Het Toyota Business Center is onderdeel van het Toyota dealerbedrijf, maar hiermee spelen we volledig in op uw specifieke eisen en wensen als zakelijke klant. Centraal in de deze dienstverlening staat het contact met één zakelijke markt coördinator, uw vaste accountmanager. Hij helpt u graag om de juiste afweging te maken omtrent uw wagenpark en u te adviseren over aspecten zoals wagenparkbeheer, maatschappelijk verantwoord ondernemen, verschillende financieringsvormen en Total Cost of Ownership. Eén telefoontje en we komen voor u in actie.

Eén centraal aanspreekpunt

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we via het Van Dorst Business Center één centraal aanspreekpunt voor u. Wanneer u vragen heeft of advies wenst over het op een juiste wijze invulling geven aan mobiliteit binnen uw organisatie dan kunt u contact opnemen met uw persoonlijke accountmanager. Uiteraard is een afspraak bij u op locatie geen enkel probleem.

Door de vele wisselende overheidsmaatregelen kunnen we ons voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. In een economisch moeilijker klimaat is het juist beheersen van mobiliteitskosten een belangrijke uitdaging. Door onze specialisatie in deze materie kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van mobiliteit voor uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat het wagenpark is afgestemd op uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Hierbij gebruikmakend van de juiste afwegingen omtrent shortlease, financial lease, operational lease, duurzaam ondernemen en Total Cost of Ownership (TCO).

Vragen? Neem contact op met uw vaste accountmanager. Hieronder kunt u de directe contactgegevens terugvinden per Toyota vestiging.

Alper Altun
Alper Altun
Van Dorst Bergen op Zoom
088 - 52 50 667
06 - 52 01 65 94
Jeffrey Hes
Jeffrey Hes
Van Dorst Tilburg
088 - 52 50 744
06 - 21 82 38 12
Michel Jongenelen
Michel Jongenelen
Van Dorst Roosendaal
088 - 52 50 686
06 - 52 68 41 37

Voordelen Van Dorst Business Center

We bieden u graag gemak en transparantie. Daarom hebben we hieronder in het kort aangegeven op welke wijze en met welke voordelen het Van Dorst Toyota Business Center voor u kan werken.
 • Eén vast aanspreekpunt (Zakelijke Markt Coördinator) voor al uw vragen en advies omtrent mobiliteit
 • Vele koop en leasemogelijkheden (verschillende leasevormen)
 • 'One-stop-shopping' onder één dak
 • Snelle service/onderhoud is gegarandeerd (Express Service)
 • Tijdelijke mobiliteit is snel geregeld
 • Haal- en brengservice
 • Vervangend vervoer
 • Scherpe leasetarieven.
 • Ruime openingstijden van showroom en werkplaats. Ook op zaterdag
 • Ruim aanbod van jong gebruikte occasions die geschikt zijn voor zakelijke gebruik (auto's waarbij de BTW nog verrekenbaar is)
 • Schadeafhandeling via eigen schadebedrijven
 • Volledige dekking in heel Midden- en West-Brabant

Express Service

Als vast onderdeel van de Business Center service bieden wij u op twee van onze vestigingen de mogelijkheid tot Express Service. Dit is extra snelle service aangezien er op dat moment niet één, maar twee monteurs tegelijk met uw auto aan de slag gaan. Is uw auto toe aan APK, groot of klein onderhoud, met Exprees Service in Rijen en Waalwijk levert u dit een fikse tijdsbesparing op. 

Meer informatie over Express Service bij Van Dorst vindt u op de speciale informatiepagina.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.