Home Toyota Verso-S
 

De nieuwe Toyota Verso-S

Toyota Verso-S

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helaas...

De Toyota Verso-S is niet meer als nieuwe auto leverbaar. Uiteraard hebben we wel een fraaie selectie gebruikte auto's beschikbaar. Naast de voorraad gebruikte Verso-S kunt u uiteraard ook altijd kiezen van één van onze andere nieuwe Toyota modellen.


Klik hier voor het aanbod gebruikte Toyota Verso-S


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dankzij de hoge zitpositie hebben alle passagiers vanuit het ruime, comfortabele interieur een perfect uitzicht. Ook in- en uitstappen wordt gemakkelijker. Het vernuftige design, met slanke rugleuningen en een in het dashboard geïntegreerde versnellingspook, zorgt ervoor dat iedereen meer dan genoeg ruimte heeft in de Verso-S.

v.a. € 22.365,-
Lease v.a. € 349,- p/mnd

Stoere looks voor de Verso-S

De Verso-S is heeft nieuwe details aangebracht in het design. Wat niet veranderd is, is dat de Verso-S nog steeds de leukste MPV is in zijn klasse. Zo is de voorzijde voorzien van LED-dagrijverlichting. Ook de projectorkoplampen zijn aan verandering onderhevig geweest. De dubbele grille aan de voorzijde van de auto is voorzien van een chromen rand. Dit maakt de auto nog chiquer en bovenal stoerder.

De achterzijde van de Verso-S is te verkrijgen met nieuwe achterlichtunits. Ook hier zien we de LED-techniek terug. Dit is niet alleen mooier, maar zorgt ook voor een betere zichtbaarheid. Zo is ook aan de veiligheid gedacht. Verder is de Verso-S nu verkrijgbaar met nieuwe 16-inch lichtmetalen wielen.

Let tot slot nog even op het nieuwe dashboard in het interieur wat is gemaakt van nog fijnere materialen. Wat onveranderd is, is de flexibiliteit in het interieur. Het innovatieve Toyota Easy Flat-systeem maakt het mogelijk dat de achterbank van de Verso-S in een handomdraai kan worden neergeklapt. De bagageruimte is hierdoor te vergroten van 430 naar 1.88 liter.

Daarnaast zijn uiteraard ook het handige Toyota Touch 2 systeem en een parkeerhulpcamera in de Verso-S te verkrijgen. Maak de Verso-S in zijn geheel nog mooier door hem te bestellen in de trendy kleur Avantgarde Bronze metallic.

Meer voor minder

De 1,3 liter VVT-i benzinemotor met Stop & Start-systeem van de Verso-S is uitermate zuinig en levert pittige en soepele prestaties. Die prestaties worden nog eens versterkt door de voortreffelijke wegligging. Behalve het brandstofverbruik is ook de CO2-emissie aangenaam laag.

Speel op safe

De nieuwe Verso-S beschikt standaard over zeven airbags, naast passieve en actieve veiligheidssystemen als Vehicle Stability Control, ABS en Brake Assist. Voor Toyota is er niets belangrijker dan uw veiligheid. Wacht niet langer en kies voor de Verso-S.

Voordeel pakken en zelf ervaren!

De Verso-S leveren wij actueel met veel voordeel. Vraag uw verkoopadviseur naar de actuele acties op en laat voor u berekenen voor welke prijs u al in kunt stappen in een nieuwe Verso-S. U kunt ook direct online een proefrit plannen of een offerte aanvragen? Kies in de rechter kolom waarvoor u een aanvraag wilt doen.

- Vraag hier uw offerte aan - Maak een proefrit met de nieuwe Verso-S

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze Toyota verkoopadviseurs. Voor de directe contactgegevens, zowel directe telefoonnummers als mailadressen verwijzen we u naar onze vestigingenpagina.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.