Home Onderhoud Banden Winterbanden Winterbanden Suzuki
 

Winterbanden voor uw Suzuki

winterbanden

Winterbandenaanbieding of bandenwissel?

Bij temperaturen lager dan 7 ºC adviseren wij bij Van Dorst winterbanden. Dit zorgt voor een betere veiligheid en verhoogd rijcomfort. De remweg wordt korter onder koude en winterse omstandigheden. Gaat u met uw auto op wintersport, let dan op. In Oostenrijk, Tsjechië, Finland, Duitsland, Slowakije en Zweden zijn winterbanden verplicht. Kies nu voor winterbanden en maak gebruik van onze scherpe tarieven voor een set winterbanden voor uw Suzuki. 

U heeft al winterbanden?
Wanneer u reeds beschikt over winterbanden, is het belangrijk deze tijdig te laten wisselen. Maak een afspraak in één van onze werkplaatsen voor het uitvoeren van deze wissel. Het maakt hierbij niet uit of uw banden bij ons in opslag zijn of dat u deze meebrengt vanuit huis. U kunt uw bandenwissel gemakkelijk online zelf inplannen via de online werkplaatsplanner.

Bekijk alle prijzen in de bandenmodule. Eén overzicht van de modellen van Suzuki met alle prijzen voor losse banden, banden met stalen velgen, maar ook lichtmetalen velgen met banden.

Bekijk alle prijzen van Suzuki winterbanden


Mocht uw model er niet bij staan of heeft u een afwijkende bandenmaat, dan kunnen we u uiteraard ook gewoon verder helpen. Neem voor een op maat gemaakte offerte contact op met één van onze service adviseurs.

Kies uw eigen cadeau

Wanneer u een set van vier winterbanden bij ons aanschaft ontvangt u van ons een cadeautje.
  • Half jaar gratis opslag in bandenmotel

Prijzen zomer/winterbandenwissel (per set van 4 banden)

Monteren bij aanschaf:     Inclusief
Wielen wisselen bij groot onderhoud:     € 25,-
Wielen wisselen per keer:     € 45,-
Banden verwisselen op bestaande wielen:   € 79,-
Wielen reinigen (indien nodig):   € 10,-
Opslag per half jaar:   € 35,-

Yokohama W.drive

Alle prijzen van de winterbandensets zijn gebaseerd op het monteren van de Yokohama W.drive band. Deze winterband is recent getest door de ANWB en heeft de hoogste waardering van vier sterren behaald in de Grote ANWB Winterbandentest 2015. Uiteraard hebben wij het testrapport voor u beschikbaar.

- Bekijk het ANWB Yokohama W.drive testoordeel

In de video hiernaast kunt u zien wat de Yokohama W.drive zo uniek maakt en waarom deze zo goed scoort in zowel droge (koude), natte en gladde omstandigheden. 

* VDA klantprijs is per set incl. monteren, balanceren, nieuw ventiel (indien geen TPMS), afvalbeheersbijdrage en BTW. | Prijzen zijn o.b.v. vooraf geselecteerde banden zolang de voorraad strekt. | Het betreft hier losse banden zonder wielen. | Er zijn geen TPMS (bandenspanningssensoren) inbegrepen: de bestaande TPMS-sensoren worden gebruikt. | Raadpleeg één van onze adviseurs voor uitgebreidere mogelijkheden: zoals 4-seizoenenbanden, complete lichtmetalen of stalen winterwielensets of sets voor niet getoonde modellen. | Actie loopt van 15 oktober 2016 t/m 31 maart 2017.

Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.