Home Acties

Alle actuele acties bij Van Dorst voor u op een rij

Mitsubishi Matsweken
Profiteer nu van veel voordeel tijdens de Mitsubishi Matsweken! Bekijk hier uw voordeel of kom naar Van Dorst Mitsubishi Bergen op Zoom.
This is the moment
Doe de kentekencheck en profiteer van maximaal inruilvoordeel bij Van Dorst. 
Paasloterij
De winnaars zijn bekend. Kijk of u in de prijzen bent gevallen!
Suzuki Private FlexLease
Eén vast bedrag per maand voor auto rijden. En met Private FlexLease nu ook nu ook maandelijks opzegbaar na 1 jaar.
Suzuki Business Editions
Profiteer van voordeel tot wel € 2.500,- met de compleet uitgeruste Suzuki Business Editions
Mitsubishi Eclipse Cross met gratis trekhaak
Tijdelijk krijgt u een trekhaak met afneembare plus 13-polige kabelset cadeau bij aanschaf van een nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross. Inclusief btw en montage bedraagt uw voordeel maar liefst € 871,-.
Meerwaarde Mazda
Profiteer nu van extra inruilwaarde dat kan oplopen tot wel € 3.000,-
C-HR Executive Limited Voorraadvoordeel
Wanneer u nu kiest voor een nieuwe Toyota C-HR Executive Limited uit voorraad ontvangt u uitzonderlijk veel korting. Bij Van Dorst ontvangt u tijdelijk een voorraadvoordeel tot oplopend tot maar liefst € 3.500.-!
Yaris Aspiration Navigator voorraadvoordeel
Profiteer van veel voordeel bij Van Dorst. Kies nu voor een rijk uitgeruste Toyota Yaris Aspiration Navigator uit voorraad en ontvang een korting van maar liefst € 2.150,-!
Mazda CX-5: Automaat voor slechts € 1.000,-
Geniet van kracht én comfort met de vernieuwde Mazda CX-5. Met een trekkracht van 2.000 kg is het de ideale trekauto! Voor een meerprijs van slechts € 1.000,- geniet u van het comfort van een automatische 6-traps versnellingsbak.
3 aantrekkelijke Mazda-deals

Profiteer nu van een rijk uitgeruste Mazda 2 of Mazda CX-3 Dynamic met 3 aantrekkelijke deals. Kies voor Private Lease met cash back, directe aanschaf of financieren.

Het voordeel loopt op tot maar liefst € 2.695,-.

Mazda CX-3: Nu € 2.500,- inruilvoordeel
De meest waardevaste kleine SUV is nu extra aantrekkelijk. U profiteert nu van € 2.500,- extra inruilwaarde bij Van Dorst.
De Mazda6 GT-M Line extra compleet
Profiteer van € 4.900,- bij aankoop van de Mazda6 GT-M Line extra compleet. U kunt genieten van een aantal luxe extra's voor dezelfde prijs als de standaard Mazda6 GT-M line van € 36.940,-.
Lexus kennismakingslease

Profiteer van de Lexus kennismakingslease. U kunt nu 90 dagen vrijblijvend een Lexus rijden inclusief het bijbehorende leasecomfort. 

De Toyota RAV4 Black Edition
De Toyota RAV4 Black Edition is de special editie van de RAV4 Hybrid 2WD. Dit model heeft een meeruitrusting van onder andere zwarte 18" lichtmetalen velgen, privacy glass achter en zwarte buitenspiegels. 
Uitgeschakeld? Kies voor de Mazda6 SKYLEASE met standaard automaat
Kies voor de Mazda6 SKYLEASE DRIVE met standaard automaat. Dit model is standaard uitgerust met automaat en vele andere extra's. Dat maakt de Mazda6 SKYLEASE DRIVE de ideale reispartner voor die zakelijke- en privékilometers.
Mazda2 GT-Luxury
De meest complete en luxe uitvoering van de Mazda2 is de GT-Luxury. Rijk uiterust en verkrijgbaar vanaf slechts € 22.190,- !
Toyota Skyview Editions
Het voordeel gaat sky high bij Van Dorst. Profiteer nu van voordeel oplopend tot maar liefst € 4.740,- op de Toyota Skyview Editions!
Private Lease
Bekijk het aanbod Private Lease modellen van Van Dorst. Kies direct de auto en uitvoering naar keuze en vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan.
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.
Vind de occasion die bij u past via onze nieuwe online zoeker.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.