Home Leasen
 

Leasen bij Van Dorst

Leasen bij Van Dorst

Alles over het leasen van een Toyota, Suzuki, Lexus, Mazda en Mitsubishi

Wilt u zakelijk of privé een auto leasen, dan brengen wij u met deze pagina graag op de hoogte van alle mogelijkheden die we u bij Van Dorst op dit gebied te bieden hebben. 

Bent u particulier en wilt u het gemak hebben van een auto voor een vast laag bedrag per maand, dan is Van Dorst Private Lease voor u de oplossing. 

U bent zakelijke rijder of wagenparkbeheerder? Wij kunnen u vrijwel altijd helpen met uw mobiliteit. Voor alle mogelijke leasevormen kunt u onze adviseurs raadplegen, of het nu gaat om shortlease, full operational lease, netto operational lease of financial lease. Van Dorst heeft voor u de oplossing. Naast de zakelijke markt adviseurs in onze dealervestigingen, kunt u ook met uw vragen terecht bij ons specialisten van onze eigen leasemaatschappij Vandaar.

Vandaar

Of je nu ZZP'er bent of MKB voor iedere mobiliteitsbehoefte bieden wij een passende invulling. Mobiliteit. Altijd. Vandaar.

- Vandaar.nl
Vandaar lease maatschappij voor alle lease behoeftes
Maak uw keuze
Maak hieronder uw keuze en vind de informatie die u zoekt. Heeft u vragen, neem dan contact op met de vestiging van uw voorkeur. Onze zakelijke markt adviseurs staan voor u klaar om antwoord te geven op alle vragen die bij u leven. Klik hier voor een overzicht van al onze vestigingen met directe contactgegevens.
actie
Vandaar
Vandaar, onze leasemaatschappij
Persoonlijk. Klantgericht. Eerlijke communicatie. Dat is waar Van Dorst's eigen leasemaatschappij, Vandaar, voor staat.
actie
Private lease
Privé een auto leasen
Een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. Dat is Private Lease via Van Dorst. De auto van uw voorkeur en onderhoud en verzekering zijn reeds inbegrepen in de prijs.
actie
De spelregels voor 2017
De spelregels voor 2017
Wilt u weten hoeveel bijtelling u moet betalen als zakelijke rijder? Bekijk het overzicht wat we voor u hebben gemaakt voor de bijtellingspercentages voor 2017.
actie
Zorgeloos zakelijk rijden
Zorgeloos zakelijk rijden
Leasen met Full Operational Lease bij Van Dorst is zorgeloos zakelijk rijden. Alle kosten zitten namelijk al bij de prijs inbegrepen, zonder vervelende verrassingen.
Shortlease
actie
Lease met korte looptijd
Lease met korte looptijd
Geen langlopende contracten? Spoedig over een auto beschikken? U hebt slechts tijdelijk een auto nodig? Dan is shortlease de oplossing voor u en/of uw bedrijf.
actie
Zelf bepalen hoe u least
Zelf bepalen hoe u least
Met Netto Operational Lease bent u vrij om zelf zaken als onderhoud & reparatie, banden en uw autoverzekering te regelen. Zo heeft u zelf de touwtjes helemaal in handen.
actie
Zakelijk financieren
Zakelijk financieren
U bent (startend)ondernemer en wilt de beschikking hebben over een (bedrijfs)auto voor uw organisatie, maar zonder dat het uw liquiditeit aantast. Dan is Financial Lease iets voor u.
actie
Toyota Business Center
Toyota Business Center
Met ons Toyota Business Center spelen we volledig in op uw specifieke eisen en wensen als zakelijke klant. Centraal in de deze dienstverlening staat het contact met één zakelijke markt coördinator, uw vaste accountmanager.
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.