Home Contact

Contact met Van Dorst

Contact met Van Dorst
 
Heeft u vragen, opmerkingen, aanbevelingen, wilt u ons een compliment geven of heeft u eventueel een klacht over onze dienstverlening, dan vernemen wij dit graag. We willen het u bij Van Dorst echter zo makkelijk mogelijk maken en daarom hebben wij verschillende kanalen om contact met ons op te nemen.

Online contactformulier

Voor het stellen van uw digitale vragen kunt u gebruik maken van ons online contactformulier. Formuleer uw vraag, opmerking, compliment of klacht, kies de vestiging waarnaar u het formulier wilt versturen en wij nemen spoedig contact met u op.

- Online contactformulier

Werkplaatsafspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken voor de werkplaats, dan kan dat gemakkelijk en snel via onze online werkplaatsmodule. Kies uw datum, kies het soort onderhoudsbeurt dat u wenst, vul uw gegevens in en selecteer verzenden en uw afspraak is gemaakt!

- Maak direct een werkplaatsafspraak

Directe contactgegevens van onze medewerkers

Wilt u direct contact met één van onze medewerkers via zijn of haar directe mailadres of telefoonnummer, dan kunt u op onze vestigingspagina deze directe contactgegevens terugvinden. 

- Alle vestigingen voor u op een rij

Klant Contact Center (KCC)

Heeft u contact gehad met één van onze medewerkers van het Klant Contact Center, dan vindt u meer informatie over wie zij zijn en wat zij doen op de speciale KCC pagina.

Chatten met een medewerker van Van Dorst

Helaas kunnen wij onze bedrijven niet 24 uur per dag voor u open hebben, maar we willen u digitaal/online wel de mogelijkheid bieden om buiten sluitingstijd direct contact met ons te hebben. Iedere dag van 8:00 tot 00:00 kunt u met één van onze mensen chatten via de chatmodule rechtsonder. U praat niet met een computer, maar echt met één van onze collega's. Kunnen zij op dat moment niet direct uw vraag beantwoorden, dan zullen zij er in ieder geval voor zorgen dat uw vraag de volgende ochtend wel naar wens zal worden behandeld.

WhatsApp

Natuurlijk gaan wij ook mee met onze tijd en met de digitale trends. Naast onze social media kanalen (Facebook, Twitter en Instagram) kunt u nu ook via WhatsApp met uw vragen bij ons terecht. Meer over onze WhatsApp-service leest u op deze pagina. Of voeg ons 06-nummer direct toe en kom met ons in contact. Je kunt ons bereiken op: 088 - 71 29 100.

Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.