Op zoek naar een gebruikte Mitsubishi? Vind de auto die bij u past via onze online occasionzoeker.

ONDERHOUD & SERVICES VOOR UW MITSUBISHI

actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod gebruikte Mitsubishi's bekijken. Vind de occasion die u zoekt!
actie
APK bij Van Dorst
Een APK kost bij Van Dorst altijd slechts €19,95 all-in. Plant u uw APK tegelijk met een onderhoudsbeurt, dan is uw APK in vrijwel alle gevallen zelfs geheel gratis. Plan nu zelf online uw APK-keuring in via onze site.
actie
Voor uw veiligheid
Voor uw veiligheid
Het is het enige contact tussen uw auto en het wegdek, uw banden. Zorg ervoor dat u de juiste banden monteert en dat u ze tijdig vervangt. Onze service adviseurs weten exact welke banden geschikt zijn voor uw auto.
actie
Fietsendragers
Fietsendragers
Uw fietsen veilig van A naar B vervoeren doet u met een fietsendrager van Van Dorst. Laat u door ons de juiste dragers voor uw fietsen adviseren.
Aircoservice Mitsubishi
actie
Meer info & direct een afspraak maken
Een goedwerkende airco zorgt voor verkoeling en gezonde lucht in uw airco. Laat daarom uw airco controleren, reinigen en/of onderhoud bij Van Dorst!
actie
Wissel tijdig uw banden
Wissel tijdig uw banden
U kiest voor veiligheid, u kiest voor winterbanden. Zorg echter wel voor een tijdige wissel van zomerbanden naar winterbanden en andersom.
actie
Duidelijkheid voor u
Duidelijkheid voor u
U wilt uiteraard vooraf weten waar u aan toe bent. Bekijk daarom overzichtelijk, online de onderhoudsprijzen van uw auto.
actie
Van Dorst Service Card
Zorgeloos rijplezier
Is uw auto bij Van Dorst Automotive in onderhoud, dan geniet u van de voordelen die de Van Dorst Service Card u biedt. Van Dorst Automotive beloont u graag voor het in ons gestelde vertrouwen en gaat verder...
actie
Gratis pechhulp
Gratis pechhulp
Als eigenaar of berijder van een auto van Van Dorst heeft u recht op (gratis) pechhulp. Met uw persoonlijke pechhulppas bent u voorzien van mobiliteitsgarantie in binnen- en buitenland. Heeft u een probleem, dan staan we dag en nacht voor u klaar.

ONZE DIENSTEN VOOR UW MITSUBISHI

Leasen

Zakelijk rijden bij Van Dorst. Alles over bijtelling, wagenparkbeheer, mobiliteitsbudget en verschillende leasevormen

Financieren

Een auto voor een vast bedrag per maand? Zakelijk of particulier leasen?
Financieren is altijd persoonlijk. Wij adviseren u graag!

Verzekeren

U wilt natuurlijk zorgeloos onderweg zijn. Verzeker uw auto goed via Van Dorst. U berekent gemakkelijk en snel online de premie van uw autoverzekering

Autoschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig helpen wij u snel uit de brand. Ruitschade, spotrepair of volledig schadeherstel, we staan voor u klaar!

DE NIEUWSTE MITSUBISHI MODELLEN

Nieuwe Mitsubishi Space Star 2017
actie
Bekijk de Mitsubishi Space Star
Bekijk de Mitsubishi Space Star
Beleef iedere dag een frisse, zorgeloze start met de nieuwe Space Star. U geniet van zijn soepele rijcomfort, uitzonderlijk goede wegligging en milieuvriendelijke prestaties. Hij is de ideale reisgenoot, elke rit opnieuw.
Nieuwe Mitsubishi ASX 2017
actie
Bekijk de Mitsubishi ASX
Bekijk de Mitsubishi ASX
Op maat gemaakt om precies aan uw eisen te voldoen, de ASX heeft het allemaal: een slim en prikkelend design, zuinig motorengamma en meer dan genoeg verbluffende accessoires. Al deze vooruitstrevende eigenschappen komen samen in het perfecte formaat voor een active crossover: de Mitsubishi ASX.
Nieuwe Mitsubishi Outlander 2017
actie
Bekijk de Mitsubishi Outlander PHEV
Bekijk de Mitsubishi Outlander PHEV
Het nieuwe, karakteristieke design van de Outlander PHEV is een subtiele combinatie van kracht en verfijning. Fraaie stijlelementen springen direct in het oog, zowel vanbuiten als van binnen.
Bij Van Dorst betaalt u altijd het vaste lage tarief van € 19,95 voor uw APK.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.