Op zoek naar een gebruikte Lexus? Vind de auto die bij u past via onze online zoeker.

ONDERHOUD & SERVICES VOOR UW LEXUS

actie
Maak een werkplaatsafspraak
Online een werkplaatsafpraak maken
Gemakkelijk en snel direct online uw werkplaatsafspraak maken via onze online planmodule.
actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod Lexus occasions bekijken. Vind de gebruikte Lexus die u zoekt!
Zomerbanden Van Dorst
actie
Zomerbandenzoeker
Zomerbandenzoeker
Het is het enige contact tussen uw auto en het wegdek, uw banden. Zorg ervoor dat u de juiste banden monteert en dat u ze tijdig vervangt. Via de zomerbandenzoeker heeft u altijd de juiste banden!
actie
Airco controle
Een airco in de auto zorgt naast verkoeling voor het onttrekken van vocht, waarmee aangeslagen autoruiten to het verleden behoren. Bij Van Dorst weten we alles over airconditioning in uw auto. Twijfelt u over de werking van uw airco en wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Kom dan langs in onze vestiging om een gratis airco controle uit te laten voeren.
actie
Fietsendragers
Fietsendragers
Uw fietsen veilig van A naar B vervoeren doet u met een fietsendrager van Van Dorst. Laat u door ons de juiste dragers voor uw fietsen adviseren.
actie
Voor uw veiligheid
Voor uw veiligheid
Het is het enige contact tussen uw auto en het wegdek, uw banden. Zorg ervoor dat u de juiste banden monteert en dat u ze tijdig vervangt. Onze service adviseurs weten exact welke banden geschikt zijn voor uw auto.
actie
Wissel tijdig uw banden
Wissel tijdig uw banden
U kiest voor veiligheid, u kiest voor winterbanden. Zorg echter wel voor een tijdige wissel van zomerbanden naar winterbanden en andersom.
actie
Van Dorst Service Card
Zorgeloos rijplezier
Is uw auto bij Van Dorst Automotive in onderhoud, dan geniet u van de voordelen die de Van Dorst Service Card u biedt. Van Dorst Automotive beloont u graag voor het in ons gestelde vertrouwen en gaat verder...
actie
Verbeter uw zicht
Verbeter uw zicht
Goed zicht is essentieel voor veilig autorijden. Vervang daarom tijdig uw ruitenwissers.
actie
Informatie & contact
Informatie & direct contact
Het team van Lexus Breda staat voor u klaar. Bezoek onze showroom aan de Crogtdijk 52 in Breda of vind hier directe contactgegevens, routebeschrijving en openingstijden.
actie
Lexus hybride check
Lexus Hybrid Health Check
Ervaar de ultieme rijervaring met een Lexus hybride. Geniet van een eindeloze performance. Doe de Hybrid Health Check vanaf € 59,95 i.c.m. een onderhoudsbeurt.
actie
Alle informatie voor uw service
Onderhoud & reparatie voor uw Lexus
Goed en tijdig onderhoud van uw auto is uitermate belangrijk. 'Van Dorst gaat verder' is onze slogan, we gaan op het gebied van service ook graag verder voor u.
actie
Standaard drie jaar fabrieksgarantie
Lexus fabrieksgarantie
Bij de aanschaf van uw nieuwe Lexus garanderen wij u bij Van Dorst jarenlang onbezorgd rijplezier. Ontvang drie jaar of tot 100.000 kilometer fabrieksgarantie. Voor onze hybrides geldt zelfs een fabrieksgarantie van 5 jaar.
actie
Inruilwaarde bepalen
Inruilwaarde bepalen
Wat is uw eigen auto waard? Wij weten dat deze vraag bij u leeft en willen u graag een antwoord hierop geven. In vijf simpele stappen weet u snel waar u aan toe bent.
actie
Demand Lexus
Demand Lexus
Luxe is waar Lexus voor staat. Vooruitzien op de behoeften van de rijder, continue grenzen verleggen en constanste innovatie is waar Lexus naar streeft.

ONZE DIENSTEN VOOR UW LEXUS

Leasen

Zakelijk rijden bij Van Dorst. Alles over bijtelling, wagenparkbeheer, mobiliteitsbudget en verschillende leasevormen

Financieren

Een auto voor een vast bedrag per maand? Zakelijk of particulier leasen?
Financieren is altijd persoonlijk. Wij adviseren u graag!

Verzekeren

U wilt natuurlijk zorgeloos onderweg zijn. Verzeker uw auto goed via Van Dorst. U berekent gemakkelijk en snel online de premie van uw autoverzekering

Autoschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig helpen wij u snel uit de brand. Ruitschade, spotrepair of volledig schadeherstel, we staan voor u klaar!

DE NIEUWSTE LEXUS MODELLEN

Nieuwe Lexus IS 300h 2017 rood
actie
De nieuwe Lexus IS 300H
De nieuwe Lexus IS 300h
Een krachtig design en slimme technologie definieert de nieuwe Lexus IS 300h. Daarnaast is het ook nog eens de meest efficiënte sportsedan van dit moment! Kom naar Lexus Breda en ervaar zelf de nieuwe Lexus IS300h
actie
Bekijk de GS 300h Hybrid
Bekijk de GS 300h Hybrid
De GS 300h Hybrid combineert een dynamisch design met uitstekende rijeigenschappen.
actie
Bekijk de nieuwe Lexus LC
Bekijk de nieuwe Lexus LC
De nieuwe LC is het vlaggenschip van Lexus. Met deze luxueuze coupé slaat het merk een nieuwe richting in. Lees meer of kom naar Lexus Breda!
Bij Van Dorst betaalt u altijd het vaste lage tarief van € 19,95 voor uw APK.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.