Op zoek naar een gebruikte Mazda? Vind de auto die bij u past via onze online occasionzoeker.

ONDERHOUD & SERVICES VOOR UW MAZDA

actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod gebruikte Mazda's bekijken. Vind de occasion die u zoekt!
Mazda2 Private Lease
Vanaf € 279,- per maand
Laat uw zintuigen prikkelen door dynamische lijnen, en het prachtige Kodo Soul of Motion design. Lease de nieuwe Mazda2 nu heel voordelig inclusief verzekering en onderhoud vanaf € 279,- per maand.
actie
Voor uw veiligheid
Voor uw veiligheid
Het is het enige contact tussen uw auto en het wegdek, uw banden. Zorg ervoor dat u de juiste banden monteert en dat u ze tijdig vervangt. Onze service adviseurs weten exact welke banden geschikt zijn voor uw auto.
actie
Fietsendragers
Fietsendragers
Uw fietsen veilig van A naar B vervoeren doet u met een fietsendrager van Van Dorst. Laat u door ons de juiste dragers voor uw fietsen adviseren.
actie
Airco controle
Een airco in de auto zorgt naast verkoeling voor het onttrekken van vocht, waarmee aangeslagen autoruiten to het verleden behoren. Bij Van Dorst weten we alles over airconditioning in uw auto. Twijfelt u over de werking van uw airco en wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Kom dan langs in onze vestiging om een gratis airco controle uit te laten voeren.
actie
Wissel tijdig uw banden
Wissel tijdig uw banden
U kiest voor veiligheid, u kiest voor winterbanden. Zorg echter wel voor een tijdige wissel van zomerbanden naar winterbanden en andersom.
actie
Maak een werkplaatsafspraak
Online een werkplaatsafpraak maken
Gemakkelijk en snel direct online uw werkplaatsafspraak maken via onze online planmodule.
actie
Duidelijkheid voor u
Duidelijkheid voor u
U wilt uiteraard vooraf weten waar u aan toe bent. Bekijk daarom overzichtelijk, online de onderhoudsprijzen van uw auto.
actie
Accessoires & Onderdelen
Accessoires & Onderdelen
Wanneer u uw auto nog verder wilt personaliseren, kies dan voor accessoires van Van Dorst. Naast cosmetische aanpassingen hebben we ook een breed scala aan additionele accessoires die het leven met uw auto nog aangenamer maken.
actie
APK bij Van Dorst
Een APK kost bij Van Dorst altijd slechts €19,95 all-in. Plant u uw APK tegelijk met een onderhoudsbeurt, dan is uw APK in vrijwel alle gevallen zelfs geheel gratis. Plan nu zelf online uw APK-keuring in via onze site.
actie
Inruilwaarde bepalen
Inruilwaarde bepalen
Wat is uw eigen auto waard? Wij weten dat deze vraag bij u leeft en willen u graag een antwoord hierop geven. In vijf simpele stappen weet u snel waar u aan toe bent.
actie
Standaard drie jaar fabrieksgarantie
Mazda fabrieksgarantie
Bij de aanschaf van uw nieuwe Mazda wilt u exact weten waar u aan toe bent. Bij Van Dorst begrijpen wij dit maar al te goed. Ontvang een uitgebreide fabrieksgarantie van standaard 3 jaar of tot de 100.000 kilometer.
actie
Wat kost uw onderhoudsbeurt?
Wat kost uw onderhoudsbeurt?
U wilt weten wat u voor onderhoud & reparatie moet betalen, dat vinden wij logisch. U kunt daarom online bij ons een offerte voor onderhoud aanvragen.
actie
Van Dorst Service Card
Zorgeloos rijplezier
Is uw auto bij Van Dorst Automotive in onderhoud, dan geniet u van de voordelen die de Van Dorst Service Card u biedt. Van Dorst Automotive beloont u graag voor het in ons gestelde vertrouwen en gaat verder...
actie
Uw persoonlijke klantensite
Uw persoonlijke klantensite
Met Mijn.VanDorst.nl kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak maken. Maar u heeft hiermee ook zelf de regie over de gegevens die van u bij ons bekend zijn. Bent u verhuisd of zijn u persoonsgegevens gewijzigd? U kunt het zelf gemakkelijk aanpassen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
actie
Alle informatie voor uw service
Onderhoud & reparatie voor uw Mazda
Goed en tijdig onderhoud van uw auto is uitermate belangrijk. 'Van Dorst gaat verder' is onze slogan, we gaan op het gebied van service ook graag verder voor u.
actie
Banden & Velgen
Banden & Velgen
Banden zijn er voor uw veiligheid en velgen voor de fraaie looks van uw auto. Een onmisbare combinatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Denk o.a. aan winterbanden, bandenspanningcontrole, bandenwissel, online bandenkiezer en lichtmetalen velgen.
actie
De juiste trekhaak voor uw auto
De juiste trekhaak voor uw auto
Een aanhanger, caravan of fietsendrager achter uw auto monteren? Wij adviseren u graag over de juiste trekhaak voor uw auto.

ONZE DIENSTEN VOOR UW MAZDA

Leasen

Zakelijk rijden bij Van Dorst. Alles over bijtelling, wagenparkbeheer, mobiliteitsbudget en verschillende leasevormen

Financieren

Een auto voor een vast bedrag per maand? Zakelijk of particulier leasen?
Financieren is altijd persoonlijk. Wij adviseren u graag!

Verzekeren

U wilt natuurlijk zorgeloos onderweg zijn. Verzeker uw auto goed via Van Dorst. U berekent gemakkelijk en snel online de premie van uw autoverzekering

Autoschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig helpen wij u snel uit de brand. Ruitschade, spotrepair of volledig schadeherstel, we staan voor u klaar!

DE NIEUWSTE MAZDA MODELLEN

actie
De nieuwe Mazda MX-5 RF
De nieuwe Mazda MX-5 RF
De hard-top uitvoering van de Mazda MX-5 staat binnenkort bij Van Dorst in de showroom. Bekijk hier alvast de beelden!
actie
De nieuwe Mazda6
De vernieuwde Mazda6
20% bijtelling, een sterk gespierd en krachtig uiterlijk, veel ruimte en goede rijeigenschappen. Dat is de vernieuwde Mazda6. Kom langs in onze showroom en maak een proefrit. Vraag hem online aan.
actie
De nieuwe Mazda CX-5
De vernieuwde Mazda CX-5
Sterk, zuinig en erg fraai. De nieuwe Mazda CX-5. Kom langs en overtuig jezelf. Plan online je proefrit in of vraag een inruilvoorstel of offerte aan.
Bij Van Dorst betaalt u altijd het vaste lage tarief van € 19,95 voor uw APK.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.